SAF-T - declaratia 406
-
Re: SAF-T - declaratia 406
Multumesc costanc757
-
Cu placere!
Eu depun din 01.2023 SAF-T ....si va recomand sa incercati sa depuneti din prima luna si sa nu asteptati ca pentru primele luni ale anului sa depuneti tocmai in mai-iunie.
Eu depun din 01.2023 SAF-T ....si va recomand sa incercati sa depuneti din prima luna si sa nu asteptati ca pentru primele luni ale anului sa depuneti tocmai in mai-iunie.

Societatea este in faliment,cu dosar ....., mai depun Declaratia 406. IMPOZIT PE PROFIT TRIM.
Buna seara.Am incercat sa generez S 406 si imi da ca decl nu se poare genera.conturi folosite incorect 401.Mentionez ca am analitice la 401 ,iar totalul lor este exact suna de pe 401.In acest caz ce se poate face.Va multumesc anticipat pentru raspuns
Cum sunt configurate analiticele la 401?
401.00001 așa sau altfel?
401.00001 așa sau altfel?
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Am rezolvat,multumesc
-
Buna ziua. Intrebarea mea se refera la faptul ca in decl SAF-T sunt preluati clientii si furnizorii vechi si foarte vechi care nu au date actualizate inclusiv persoane fizice. Cum pot sa ii blochez sa nu mai apara in declaratie? am incercat blocare din ecranul Furnizori si Clienti dar nu functioneaza. Multumesc!
Cu ce vă deranjează?!
Preluați soldurile într-o bază nouă și ștergeți clienții/furnizorii neutilizați.
Preluați soldurile într-o bază nouă și ștergeți clienții/furnizorii neutilizați.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Tot din acelasi motiv de curatenie la furnizori si clienti, doresc sa preiau baza de date intr-o baza noua, de la 01.01.2025, la o firma care este migrata pe WEB, dar la preluare baza veche, aceasta firma nu imi apare in lista firmelor, celelalte care nu sunt migrate apar, numai aceasta nu! Desi si in varianta Desktop am lucrat in ea, nu numai in WEB.
Mentionesc ca in varianta Desktop incerc acest test de preluare, ca sa vad cum functioneaza...dar nu reusesc.
Daca incerc pe WEB, crearea unei firme noi, pentru preluarea bazei vechi, acolo nu ma lasa, imi apare mesajul ca acest cod fiscal deja exista.
A incercat cineva si are un sfat si pentru mine, va rog, ce anume nu fac bine?
Multumesc anticipat!
Mentionesc ca in varianta Desktop incerc acest test de preluare, ca sa vad cum functioneaza...dar nu reusesc.
Daca incerc pe WEB, crearea unei firme noi, pentru preluarea bazei vechi, acolo nu ma lasa, imi apare mesajul ca acest cod fiscal deja exista.
A incercat cineva si are un sfat si pentru mine, va rog, ce anume nu fac bine?
Multumesc anticipat!
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
1. Se creează firma local
2. Se salvează datele din WEB și se restaurează în firma nou creată.
3. Se mai creează firma încă o dată și se preiau soldurile din cea creată la pasul 1
4. se salvează datele imediat după preluare
5. intru pe web pe firma aceea și fac restaurarea salvării datelor de la pct.4
Pot șterge firma creată la pct.3 - cea în care am preluat datele. Firma de la pct.1 va conține, local, datele ce anterior existau în WEB înainte de preluare.
2. Se salvează datele din WEB și se restaurează în firma nou creată.
3. Se mai creează firma încă o dată și se preiau soldurile din cea creată la pasul 1
4. se salvează datele imediat după preluare
5. intru pe web pe firma aceea și fac restaurarea salvării datelor de la pct.4
Pot șterge firma creată la pct.3 - cea în care am preluat datele. Firma de la pct.1 va conține, local, datele ce anterior existau în WEB înainte de preluare.
-
Multumesc foarte mult! Ma apuc de treaba!
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Incerc pentru prima data sa fac declaratia 406. In Saga/freetab/dist am DUKIntegrator.zip nu .jar. Mentionez ca am descarcat Java si ultima versiune Saga.Unde gresesc?
Multumesc.
Multumesc.
-
Buna seara, cum se poate face preluarea soldurilor, care este procedura de preluare conform punctului 3 de mai sus. Multumesc anticipat.
Buna seara, cum se poate face preluarea soldurilor, care este procedura de preluare conform punctului 3 de mai sus. Multumesc anticipat.
@catzg - Aveți JAR. Este asociată extensia JAR la un program ce deschide arhive. Accesați sagasoft și din secțiunea de linkuri descărcați JarFix. După ce-l descărcați rulați acel program.
@szilagyia438 - vedeți acest tutorial - https://www.sagasoft.ro/tutoriale-video.php?id=W7gfx93x2r0
@szilagyia438 - vedeți acest tutorial - https://www.sagasoft.ro/tutoriale-video.php?id=W7gfx93x2r0
-