Stocul nu creste dupa validarea intrarii
-
Stocul nu creste dupa validarea intrarii
Buna ziua,
Am achizitionat 3 bucati dintr-un produs, am introdus intrarea si am validat-o. Am facut dupa o factura de iesire cu acele produse, dar la stoc imi arata ca am 0 bucati, iar dupa ce validez iesirea, imi arata stoc -3. Mentionez ca deja am intrat la Administrare - Intretinere BD - Verificare date - Verificare stocuri, iar mesajul pe care mi-l arata este "Intrari care nu se gasesc in miscari" si este mentionata factura de intrare respectiva.
Ce trebuie facut pentru ca acea intrare sa incarce stocul? Va multumesc!
Am achizitionat 3 bucati dintr-un produs, am introdus intrarea si am validat-o. Am facut dupa o factura de iesire cu acele produse, dar la stoc imi arata ca am 0 bucati, iar dupa ce validez iesirea, imi arata stoc -3. Mentionez ca deja am intrat la Administrare - Intretinere BD - Verificare date - Verificare stocuri, iar mesajul pe care mi-l arata este "Intrari care nu se gasesc in miscari" si este mentionata factura de intrare respectiva.
Ce trebuie facut pentru ca acea intrare sa incarce stocul? Va multumesc!
Re: Stocul nu creste dupa validarea intrarii
verifica fisa articolului..
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Factura de achizitie a fost preluata din efactura?
Daca da, verificati in intrari ca produsul respectiv sa aiba codul completat. Se intampla, daca nu esti atent, sa preia produsul fara cod (doar cu numele) si asa nu incarca fisa produsului respectiv.
Daca da, verificati in intrari ca produsul respectiv sa aiba codul completat. Se intampla, daca nu esti atent, sa preia produsul fara cod (doar cu numele) si asa nu incarca fisa produsului respectiv.
-
Am verificat fisa articolului si pentru produsul respectiv apar toate intrarile si iesirile aferente lui de-a lungul timpului, dar ultima intrare nu apare..
Factura de achizitie nu este preluata din efactura. Am introdus-o manual si codul este introdus.
Mentionez ca ieri am facut update la versiunea 3.0.584 si tot de ieri a aparut problema asta. Sa fie oare o coincidenta?
Factura de achizitie nu este preluata din efactura. Am introdus-o manual si codul este introdus.
Mentionez ca ieri am facut update la versiunea 3.0.584 si tot de ieri a aparut problema asta. Sa fie oare o coincidenta?
-
Factura de achizitie introdusa pe gestiuni, manual, coduri corecte. Articolele apar in situatia de provizionari cu aceleasi coduri, corecte, dar pe fise articol nu apar deloc. Din acest motiv nici nu pot genere bonul de consum, mi se spune ca stocul este 0. Problema aparuta dupa actualizarea programului cu versiunea 3.0.584.
- balazse246
Pentru neacsue173
Intrarea s-a inregistrat pe articolul si gestiunea de pe care se face vanzarea?
Intrarea s-a inregistrat pe articolul si gestiunea de pe care se face vanzarea?
- balazse246
Daca apar probleme actualizati programul, au mai aparut cateva actualizari.
-
Aceeasi problema o am si eu. Ieri am facut update la versiunea 3.0.585, dar tot nu s-a remediat.popoiud651 scrie: ↑Vin Feb 14, 2025 11:50 am Factura de achizitie introdusa pe gestiuni, manual, coduri corecte. Articolele apar in situatia de provizionari cu aceleasi coduri, corecte, dar pe fise articol nu apar deloc. Din acest motiv nici nu pot genere bonul de consum, mi se spune ca stocul este 0. Problema aparuta dupa actualizarea programului cu versiunea 3.0.584.
-
Am rezolvat pana la urma, descarcand factura de pe e-factura si stergand-o pe cea introdusa manual.