TRANSFER BAZA DATE

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
huzear

TRANSFER BAZA DATE

#1 Mesaj de huzear »

Buna ziua

Va rog sa-mi spuneti cum procedez sa transfer baza de date in programul contabilei pentru luna decembrie 2024.Pana acum procedam astfel: Administraree - Salvare/Indexare - cu salvarea datelor in alta locatie START
Transmit contabilei salvarea doc pe care nu-l mai poate importa.Pana acum am transferat baza de date lunar si functiona.Va rog sa imi transmiteti cum sa procedez pentru transferul bazei de date daca s-a modificat ceva in program.

Va multumesc
Razvan Huzea

herganiec

Re: TRANSFER BAZA DATE

#2 Mesaj de herganiec »

1.trebuie sa aveti aceeasi versiune de program.
2. amândouă calculatoarele trebuie să fie pe transferate bazele de date ...pe sistem client-server pentru a putea importa de la unul la altul.
verificati și vedeți cum stați.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

ciucam288

#3 Mesaj de ciucam288 »

1. trebuie sa fie ultima versiune de saga (si sa aiba licenta pt. a putea restaura)
2. merge ca si pana acum: Administrare > Intretinere BD > Restaurare > din alta locatie (indiferent ce versiune este baza, este actualizata la ultima vesiune si convertita in frebird server)

boboca

#4 Mesaj de boboca »

cum salvez baza de date in alta locatie pentru un cod fiscal care trebuie sa predau baza de calcul firmei

stroescud

#5 Mesaj de stroescud »

boboca scrie: Mar Feb 11, 2025 9:34 am cum salvez baza de date in alta locatie pentru un cod fiscal care trebuie sa predau baza de calcul firmei
Deschideti firma, intretinere, alegeti salvarea in alta locatie, dati calea, start si asteptati sa se faca salvarea.
De unde ati salavat copiati fisierul pe un stick, sau memory card, sau o puteti trimite pe mail.

dumitrachev188

#6 Mesaj de dumitrachev188 »

buna ziua
am licenta numai pe contabilitate pot exporta/ importa facturi dintr un calculator cu licenta contabilitate +stocurisi invers desi amadoua lucreaza nedefinit global-valoric .

patrascua994

TRANSFER BAZA DATE

#7 Mesaj de patrascua994 »

Cum pot transfera o baza de date de pe un calculator care nu mai are licenta activa din 2023, pe alt calculator cu licenta activa? Mai mult, pe acel calculator s-a dat actualizare soft, fara sa mai aiba licenta activa.

herganiec

#8 Mesaj de herganiec »

@patrascua994 salvați baza de date a firmei pe un stick.
apoi în calculatorul cu licență, creați firma, validați preluarea cu 0 ca să puței intra în meniuri.. apoi la administrare, inretinere BD, restaurare.. de pe stick.
Succes.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

Scrie răspuns