Facturi

sincal

Facturi

#1 Mesaj de sincal »

Buna ziua.
Am incarcat in SPV facturi la un client, am si ID de incarcare, dar clientul imi zice că nu o gaseste in SPV.
Ma puteti ajuta sa clarific situatia, cum as putea face sa o vada clientul?
Multumesc anticipat

herganiec

Re: Facturi

#2 Mesaj de herganiec »

e problema lui. dăi indexul de încărcare.. și să caute.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”

roncovf

#3 Mesaj de roncovf »

herganiec scrie: Mie Feb 19, 2025 5:19 pm e problema lui. dăi indexul de încărcare.. și să caute.
Am si eu o situatie asemanatoare, doar ca eu sunt cel care nu gaseste factura in e-factura.
Degeaba zici tu ca "dăi indexul de încărcare".
Indexul de incarcare nu apare in e-factura, Asa ca problema e a celui care a emis factura, nu a celui care nu a primit-o.

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

dacă ai indexul de incarcare.. nu mai e treaba ta.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”

balazse246

#5 Mesaj de balazse246 »

Este important ca verificarile sa se faca atat la client, cat si la furnizor.
Si furnizorul trebuie sa verifice daca fisierul xml s-a creat corect, pe CIF-ul clientului, daca nu cumva a gresit, caza in care, clientul poate cauta mult si bine, ca nu ii precis ca a ajuns unde trebuia.

sincal

#6 Mesaj de sincal »

Buna ziua.
Revin cu problema unei facturi incarcate , ci ID ok, dar clientul nu o gaseste. Am verificat apoi in SPV, iar raspunsul este
id_incarcare=....... nu poate fi comunicată către destinatar (BT-47 – lipsă identificator) Vă informăm că aveți obligația transmiterii facturii către destinatar, în conformitate cu prevederile art. 10^1, alin. 4 din OUG nr. 120/2021
Intrebarea mea este, daca trebuie sa fac storno la factura emisa inainte, apoi sa ii fac alta factura?

Multumesc anticipat

septimiuv

#7 Mesaj de septimiuv »

Verifică ce CUI ai fișierul efacturii. Dacă nu e codul fiscal corect retrimite factura.

Scrie răspuns