Chestiuni tehnice
-
Chestiuni tehnice
Dupa editarea facturii si transmiterea acesteia in e-Factura, accesand butonul Vizualizare fisiere e-Factura, nu pot vizualiza factura PDF
- balazse246
Re: Chestiuni tehnice
Si totusi ce eroare iti apare?
Fisierele pdf sunt asociate la Adobe Reader?
Fisierele pdf sunt asociate la Adobe Reader?
-
Nu apare nici o eroare. Ma duce direct in fisierul cu facturi emise, dar sunt doar cele in xml, fara pdf si nu o vad in pdf deloc.
- balazse246
Si daca intrii in folderul "e-facturi"?
Sunt incepator in SAGA . La instalare declaratii ANAF nu am fost atenta si nu am data calea unde sa se descarce declaratiile. Implicit este c:\TEMP, as dori sa schimb cu alta cale care sa imi fie mai accesibila. Cum pot configura aceasta?
lasa asa ca e bine. vei avea tot intr-un singur loc.. toate declaratiile.. eventual pui d:\TEMP
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
- balazse246
Pentru breahnac
Poti sa creezi un folder nou unde sa muti declaratiile si modifici calea in "Declaratii ANAF".
Eu sugerez ca in folderul "temp" sa existe doar fisiere temporare, iar declaratiile finale intr-un folder total separat.
Poti sa creezi un folder nou unde sa muti declaratiile si modifici calea in "Declaratii ANAF".
Eu sugerez ca in folderul "temp" sa existe doar fisiere temporare, iar declaratiile finale intr-un folder total separat.
Cum modific calea in Declaratii ANAF?
- balazse246
Mergi la setari si acolo ai cale catre fisier pdf si cale DUKIntegrator.
La prima alegi calea catre folderul dorit.
La prima alegi calea catre folderul dorit.