verificare date
verificare date
Buna ziua,
Am verificat intrari din 'intretinere bd" si am mesaj"intrari cu diferente intre stocuri si contabilitate(atentionari) la contul 371.
Am facut receptia in Saga,pe "nedefinit".
Mai am tot la intrari acelasi mesaj pentru ct.3024 si 3028-Aici am inreg.materiale si piese.schimb(tot pe nedefinit) pentru care am operat bonul de consum in 'articole contabile"
Cum pot sa corectez acum?( perioada cu aceste atentionari este din anul 2015).
Multumesc
Am verificat intrari din 'intretinere bd" si am mesaj"intrari cu diferente intre stocuri si contabilitate(atentionari) la contul 371.
Am facut receptia in Saga,pe "nedefinit".
Mai am tot la intrari acelasi mesaj pentru ct.3024 si 3028-Aici am inreg.materiale si piese.schimb(tot pe nedefinit) pentru care am operat bonul de consum in 'articole contabile"
Cum pot sa corectez acum?( perioada cu aceste atentionari este din anul 2015).
Multumesc
Re: verificare date
gestiunea este global valorica
nu faceti nimic.. e doar atentionare.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Nu o sa avem erori la D406?
- balazse246
Nu. Dar daca folosesti 3022/3024 atunci in mod normal ar trebui sa folosesti partea de stocuri, deci este posibil sa ti se solicite partea respectiva.
Ca sa nu mai am aceste atentionari la contul 371 ,ce ar trebui sa selectez cand fac receptia marfurilor in Saga, la ''tip"?
Pana acum am ales"nedefinit"-gestiune global-valorica.
Ziceti ca ANAF-ul ar putea sa-mi ceara D406 pentru stocuri chiar daca eu nu am solduri la sf.de luna la conturi 3024,3022 ?
Am doar solduri la ct.in afara bilantului( obiecte de inventar)
Multumesc
Pana acum am ales"nedefinit"-gestiune global-valorica.
Ziceti ca ANAF-ul ar putea sa-mi ceara D406 pentru stocuri chiar daca eu nu am solduri la sf.de luna la conturi 3024,3022 ?
Am doar solduri la ct.in afara bilantului( obiecte de inventar)
Multumesc
- balazse246
La 371 ai o evidenta global-valorica, dar la pret de vanzare sau cumparare, daca la vanzare, atunci ar fi fost mai bine sa creezi analitic si sa lucrezi ca atare, dar si acum poti face.
De ce sa mai inregistrezi pe 3022/3024, cand le dai automat pe consum?
Nu ii precis ca ti se va solicita, dar daca ai stoc, atunci este normal ca ar putea sa iti solicite.
De ce sa mai inregistrezi pe 3022/3024, cand le dai automat pe consum?
Nu ii precis ca ti se va solicita, dar daca ai stoc, atunci este normal ca ar putea sa iti solicite.
cand am dat verificare intrari mi a aparut urmatorul mesaj ;diferente intre antet si detalii document nr7776930,data 11.02.2013,Antet;767.58,Detalii;767.90,Antet 184.22,Detalii;184.30 nu inteleg
dec 406 s a validat, transmisa fara erori
dec 406 s a validat, transmisa fara erori
la verificare plan conturi apare urmatorul mesaj
s au identificat 28 conturi care nu exista in planul de conturi reglementat pentru societati comerciale
doriti sa le eliminam(operatiune ireversibila) da sau nu
s au identificat 28 conturi care nu exista in planul de conturi reglementat pentru societati comerciale
doriti sa le eliminam(operatiune ireversibila) da sau nu
faci o salavre a BD totdeuan la operații mai speciale... apoi poți efectua.
dacă nu e ceva bine restaurați.
dacă nu e ceva bine restaurați.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
cum adica la operatii mai speciale ?
-
Adica inainte sa apesi pe un buton ce nu stii ce face.
- balazse246
Pentru paund852
Inainte de orice actiune speciala (pe care nu l-ai facut anterior si nu stii ce rezultat se va genera), faci o salvare de baza de date, astfel te asiguri ca daca se strica ceva, ai o baza de date pe care il poti restaura.
Inainte de orice actiune speciala (pe care nu l-ai facut anterior si nu stii ce rezultat se va genera), faci o salvare de baza de date, astfel te asiguri ca daca se strica ceva, ai o baza de date pe care il poti restaura.