SAF-T - declaratia 406
- balazse246
Re: SAF-T - declaratia 406
Pentru danescucabrasa
Citeste cele postate de herganiec cu un rand inainte de ce ai citat.
Citeste cele postate de herganiec cu un rand inainte de ce ai citat.
Va rog sa ma mai ajutati.Am rulat Jarfix si acum am DUKIntegrator jarfile si nu DUKIntegrator Executable Jar File.Multumesc.
Aveți Java instalat? Dacă da este ok.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Buna ziua,
Pentru o asociatie cu obiect de activitate invatamant prescolar autorizata MEN, care este scutita de TVA, depune decalatie de impozit pe profit trimiestriala, nu are activitate econimica.. trebuie depusa D406?
Daca imobilul este cu contract de comodat, care este inregistrarea contabila corecta ( 8038=404)?? Si cu ce suma?
Daca pana acum nu s-a evidentiat in contabilitate ctr de comodat trebuie facut retroactiv si depuse rectificative (pentru ce declaratii sau pt bilant?) sau se poate evidentia doar de anul acesta?
Multumesc!
Pentru o asociatie cu obiect de activitate invatamant prescolar autorizata MEN, care este scutita de TVA, depune decalatie de impozit pe profit trimiestriala, nu are activitate econimica.. trebuie depusa D406?
Daca imobilul este cu contract de comodat, care este inregistrarea contabila corecta ( 8038=404)?? Si cu ce suma?
Daca pana acum nu s-a evidentiat in contabilitate ctr de comodat trebuie facut retroactiv si depuse rectificative (pentru ce declaratii sau pt bilant?) sau se poate evidentia doar de anul acesta?
Multumesc!
-
Buna ziua, referitor la declaratia 406. Nu pot genera declaratia pentru firmele care nu au cont bancar. imi poate spune cineva ce trebuie sa fac?
Să întrebați la ANAF.
Am incercat sa intocmesc pentru prima data declaratia informativa 406 la un Srl fara activitate din 2014,care are solduri in balanta la ct:1012;1061;1171;5121;si 5311.
La validare primesc urmatoarea eroare:
F: GeneralLedgerEntries (1) sectiune Journal (1)
eroare structura: elementul 'Transaction' ar fi trebuit sa apara de minimum 1 ori, dar apare efectiv de 0 ori
Ma ajutati ,va rog mult si pe mine ca nu stiu ce trebuie sa fac si ce inseamna aceasta eroare.
Nu se transmite D406 pe 0?
Va multumesc.
La validare primesc urmatoarea eroare:
F: GeneralLedgerEntries (1) sectiune Journal (1)
eroare structura: elementul 'Transaction' ar fi trebuit sa apara de minimum 1 ori, dar apare efectiv de 0 ori
Ma ajutati ,va rog mult si pe mine ca nu stiu ce trebuie sa fac si ce inseamna aceasta eroare.
Nu se transmite D406 pe 0?
Va multumesc.
Ba da, dar momentan nu e clar cum se generează un astfel de fișier.
-
Referitor la planul de conturi, eu am la mai multe firme creat contul 998 folosit pentru compensari. La verificarea planului de conturi primesc avertizarea respectiva
Este cazul sa il modific in 999 sau nu o sa apara probleme la SAF-T, daca nu il mai folosesc din 2025 ?Conturi care nu se regasesc in planul de conturi reglementat prin acte normative
998 nu poate fi sters pentru ca a fost utilizat
Conturile utilizate care nu exista in planul de conturi reglementat pot fi comutate pe conturile corecte din ecranul 'Intretinere BD', pagina 'Modificare coduri', pozitia 'Modificare cont contabil.
Folosește 581 în loc de 998.
Buna ziua, la depunerea declaratiei 406 am acest mesaj de eroare
MasterFiles (1) sectiune GeneralLedgerAccounts (1) sectiune Account (112) sectiune AccountID (1)
eroare regula: AccountID: ID-ul contului [4551] trebuie sa se gaseasca in planul de conturi.
E: MasterFiles (1) sectiune TaxTable (1) sectiune TaxTableEntry (14) sectiune TaxType (1)
eroare atribut: : valoarea '628' nu se afla in lista
E: MasterFiles (1) sectiune TaxTable (1) sectiune TaxTableEntry (14) sectiune TaxCodeDetails (1) sectiune TaxCode (1)
eroare atribut: : valoarea '628010' nu se afla in lista
E: GeneralLedgerEntries (1) sectiune Journal (1) sectiune Transaction (102) sectiune TransactionLine (1) sectiune TaxInformation (1) sectiune TaxType (1)
E: GeneralLedgerEntries (1) sectiune Journal (1) sectiune Transaction (102) sectiune TransactionLine (1) sectiune TaxInformation (1) sectiune TaxCode (1)
Stie cineva cum sa corectez?
MasterFiles (1) sectiune GeneralLedgerAccounts (1) sectiune Account (112) sectiune AccountID (1)
eroare regula: AccountID: ID-ul contului [4551] trebuie sa se gaseasca in planul de conturi.
E: MasterFiles (1) sectiune TaxTable (1) sectiune TaxTableEntry (14) sectiune TaxType (1)
E: MasterFiles (1) sectiune TaxTable (1) sectiune TaxTableEntry (14) sectiune TaxCodeDetails (1) sectiune TaxCode (1)
E: GeneralLedgerEntries (1) sectiune Journal (1) sectiune Transaction (102) sectiune TransactionLine (1) sectiune TaxInformation (1) sectiune TaxType (1)
E: GeneralLedgerEntries (1) sectiune Journal (1) sectiune Transaction (102) sectiune TransactionLine (1) sectiune TaxInformation (1) sectiune TaxCode (1)
Stie cineva cum sa corectez?
intri la planul de conturi, dai actualizare și verifici conturile de aici dacă sunt în planul de conturi.. 4551 628 62810
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Multumesc frumos, am actualizat planuri de conturi a disparut din erori dar a ramas partea asta
GeneralLedgerEntries (1) sectiune Journal (1) sectiune Transaction (174) sectiune TransactionLine (1) sectiune TaxInformation (1) sectiune TaxCode (1)
E: SourceDocuments (1) sectiune Payments (1) sectiune Payment (74) sectiune PaymentLine (1) sectiune TaxInformation (1) sectiune TaxType (1)
La 628 nu folosesc analitice.
GeneralLedgerEntries (1) sectiune Journal (1) sectiune Transaction (174) sectiune TransactionLine (1) sectiune TaxInformation (1) sectiune TaxCode (1)
E: SourceDocuments (1) sectiune Payments (1) sectiune Payment (74) sectiune PaymentLine (1) sectiune TaxInformation (1) sectiune TaxType (1)
La 628 nu folosesc analitice.
- balazse246
La actualizare date pentru un ONG d 406 atentioneaza ca avet conturi folosite care nu exista in planul de conturi reglementat 1012,262,4411,4551,6123. Cu ce conturi sa modific aceste conturi , am verificat planul de conturi si exista aceste conturi.