Stergere retete produse finite

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
boicus

Stergere retete produse finite

#1 Mesaj de boicus »

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati in următoarea problema:

- societate cu gestiune cantitativ-valorica detine licența SAGA C inclusiv stocuri;
- va rog sa imi spuneti cum as putea proceda sa sterg rețetele tuturor produselor din ecranul "articole", adică sa pastrez lista tuturor articolelor, dar sa sterg rețetele asociate produselor finite, fara a intra pe fiecare produs in parte si sa sterg manual, rand cu rand, fiecare ingredient (sunt multe produse finite).

Multumesc.

herganiec

Re: Stergere retete produse finite

#2 Mesaj de herganiec »

E mai ușor să ștergi toată rețeta și să o refaci..
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

boicus

#3 Mesaj de boicus »

Si oare cum as putea proceda sa sterg toata reteta, fara a sterge rand cu rand fiecare ingredient? Multumesc

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

Dacă te poziționezi pe un produs finit care are reteța, îl pooți bloca.
Apoi creezi alt produs finit cu altă rețetă cum o dorești.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

boicus

#5 Mesaj de boicus »

Din pacate, nu pot proceda asa, trebuie sa pastrez codurile de articol neschimbate, fac import pentru intrari dintr-un program de gestiune pe baza codului de articol din SAGA; daca as crea un alt produs, ar avea alt cod de articol si nu mai pot realiza importul...

herganiec

#6 Mesaj de herganiec »

Nu cred să fie altă soluție.

Scrie răspuns