SAF-T - declaratia 406
- balazse246
Re: SAF-T - declaratia 406
Creaza o firma noua, pune bifa la "persoana juridica fara scop lucrativ" si vezi daca aceste conturi exista. Daca nu exista, inseamna ca le-ai creat tu sau au fost valide in trecut, dar acum nu mai sunt.
Am descarcat un DUK integrator versiune noua dar mai am aceste erori
E: MasterFiles (1) sectiune TaxTable (1) sectiune TaxTableEntry (14) sectiune TaxType (1)
eroare atribut: : valoarea '628' nu se afla in lista
E: MasterFiles (1) sectiune TaxTable (1) sectiune TaxTableEntry (14) sectiune TaxCodeDetails (1) sectiune TaxCode (1)
eroare atribut: : valoarea '628010' nu se afla in lista
E: GeneralLedgerEntries (1) sectiune Journal (1) sectiune Transaction (102) sectiune TransactionLine (1) sectiune TaxInformation (1) sectiune TaxType (1)
E: GeneralLedgerEntries (1) sectiune Journal (1) sectiune Transaction (102) sectiune TransactionLine (1) sectiune TaxInformation (1) sectiune TaxCode (1)
Folosesc 628 fara analitice.
E: MasterFiles (1) sectiune TaxTable (1) sectiune TaxTableEntry (14) sectiune TaxType (1)
E: MasterFiles (1) sectiune TaxTable (1) sectiune TaxTableEntry (14) sectiune TaxCodeDetails (1) sectiune TaxCode (1)
eroare atribut: : valoarea '628010' nu se afla in lista
E: GeneralLedgerEntries (1) sectiune Journal (1) sectiune Transaction (102) sectiune TransactionLine (1) sectiune TaxInformation (1) sectiune TaxType (1)
E: GeneralLedgerEntries (1) sectiune Journal (1) sectiune Transaction (102) sectiune TransactionLine (1) sectiune TaxInformation (1) sectiune TaxCode (1)
Folosesc 628 fara analitice.
- balazse246
La validare ai ales "D406", asa-i?
Nu este problemă legată de cont.
Problema este una legată de validator.
Fie ați ales la validare D406T ceea ce nu este corect, fie dacă ați ales D406 nu aveți DUKIntegrator actualizat caz în care este necesar să-l actualizați.
Problema este una legată de validator.
Fie ați ales la validare D406T ceea ce nu este corect, fie dacă ați ales D406 nu aveți DUKIntegrator actualizat caz în care este necesar să-l actualizați.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Multumesc raspunsurile am reusit sa rezolv, am depus.
Am corectat conturile.
Am corectat conturile.
nu pot sa depun 406 pt luna ianuarie 2025
eroare validari structurale ?
am actualizat program si totusi eroarea persista
ma ajutati
eroare validari structurale ?
am actualizat program si totusi eroarea persista
ma ajutati
Alegeți corect tipul declarației în Duk.
nu se valideaza xml,ce sa fac?
păi este și un mesaj acolo în fisiserul cu eroarea .. ce scrie ? trebuie cititi corectat si reluați.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
Buna seara, am si eu o intrebare : am generat declaratia D406, sa deschis duk integrator, am validat si semnat declaratia. Sa generat un formular PDF inf-semnat, Am incarcat in eguvernare PDF inf-semnat in data de 28.02.2025 ora 18,30 ,am primit index si pana in prezent 01.03.2025 ora 20,35 nu am primit inca stare documet valid - inca apare in prelucrare (pentru doua societati). Este prima raportare pe care am facut-o si nu stiu daca am procedat corect, care este motivul pentru care nu sau validat inca declaratiile?, am facut pasii corecti sau nu (am cautat un tutorial pentru depunere d406 saga complet dar nu am gasit). Nu stiu daca am procedat corect si poate ca este o problema si din cauza aceasta nu au fost validate declaratiile (am patit odata acelasi lucru cu un bilant, am primit index de incarcare dar nu a am primit validarea, am redepus bilantul dupa cinci zile (acelasi) si am primit validare imediat). Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti daca am urmat pasii corect, sa redepun din nou declaratiile? dau trebuia sa depun FISIERUL xml?
- balazse246
Astepti recipisa.
PS. Ajunge daca postezi o problema intr-un singur topic.
PS. Ajunge daca postezi o problema intr-un singur topic.
-
Buna ziua,
Am depus la ianuarie D406 dar am uitat sa inchid profitul lui decembrie ( 121 la 1171) nota care se face in ianuarie.
Pot sa o mai fac la ianuarie sau o fac la februarie sa nu imi afeteze sumele din D406?
Am depus la ianuarie D406 dar am uitat sa inchid profitul lui decembrie ( 121 la 1171) nota care se face in ianuarie.
Pot sa o mai fac la ianuarie sau o fac la februarie sa nu imi afeteze sumele din D406?
Da, puteți.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Buba ziua,
Cum se foloseste contul 628 ca am vazut mai multi ca nu stiu.Eu am incercat si asa 628 si 628.1 si 6281 dar nici cum nu a acceptat.
Daca puteti sa ma ajutati.Multumesc anticipat.
Cum se foloseste contul 628 ca am vazut mai multi ca nu stiu.Eu am incercat si asa 628 si 628.1 si 6281 dar nici cum nu a acceptat.
Daca puteti sa ma ajutati.Multumesc anticipat.
Contul 628 este sintetic de gradul 1, puteți lucra direct pe 628 sau să lucrați pe analitice (628.1 sau 628.01), dar dacă aveți operații pe sintetic și în planul de conturi aveți creat analitic veți primi eroare.