PDF - Efactura
PDF - Efactura
Pana în decembrie, la descărcarea sau transmiterea unei facturi in e-factura, se genera automat și fișierul în format .pdf; din ianuarie nu se mai descarca automat și în format .pdf ci doar .xml. Exista vreo setare undeva?
Re: PDF - Efactura
nu.
după importare de pe e-factura la intrari în drepata sus ai un buton care îți arată .pdf.
după importare de pe e-factura la intrari în drepata sus ai un buton care îți arată .pdf.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
In SagaWEB este vorba de tabul "Import e-facturi Emise" si "Import e-facturi Primite". Sub acele taburi, este randul cu butoane, unul din ele este "Descarca PDF e-factura". Ce intrari ati inteles dvs.? In meniu principal la Operatii>e-Facturi.
Deci butonul pentru pdfefactura din Saga C din ecranul Operatii->Intrari nu mai apare in SagaWEB?
-
gheorghei642
Asa este, butonul functional din Saga desktop "vizualizare fisier e-Factura pentru documentul selectat" situat in dreapta sus - tabelul destinat datelor din antetul documentelor ) ecran Intrari, nu este implementat si-n SagaWEB.
SagaWEB --- >
SagaDesktop --- >
Ce nu este implementat?

SagaDesktop --- >

Ce nu este implementat?
-
gheorghei642
ciucam544_Se stie acest lucru. Numai ca, in dese randuri, sunt necesare unele informatii, modificari, corectii total de plata, din/in tabelul cu detalii iar simpla apasare pe butonul cu pricina rezolva destul de usor si rapid sarcinile noastre.
-
aurel211252
ciucam544 meriti un multumesc...
Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...
gheorghei642, multumesc!
Eu folosesc cand si cand acest buton in Saga C, sa vedem cum ma descurc in SagaWEB fara el.
Eu folosesc cand si cand acest buton in Saga C, sa vedem cum ma descurc in SagaWEB fara el.
Am primit raspuns de la Saga:
"Vom introduce optiunea si in SagaWEB in urmatoarea perioada.
Nu am introdus-o pana acum pentru ca generarea se face prin site-ul ANAF, iar site-ul raspunde foarte greu, mai ales in SagaWEB, unde pleaca foarte multe cereri catre ANAF, iar serverele ANAF nu fac fata."
In concluzie, cand ANAF isi va pune la punct site-ul, vom avea butonul pentru PDF e-Factura si in ecranul Intrari din SagaWEB. Pana atunci, il avem in Saga C, unde functioneaza pentru ca cererile vin de pe computerele noastre catre site-ul ANAF si nu de pe serverul SagaWEB (daca am inteles corect).
"Vom introduce optiunea si in SagaWEB in urmatoarea perioada.
Nu am introdus-o pana acum pentru ca generarea se face prin site-ul ANAF, iar site-ul raspunde foarte greu, mai ales in SagaWEB, unde pleaca foarte multe cereri catre ANAF, iar serverele ANAF nu fac fata."
In concluzie, cand ANAF isi va pune la punct site-ul, vom avea butonul pentru PDF e-Factura si in ecranul Intrari din SagaWEB. Pana atunci, il avem in Saga C, unde functioneaza pentru ca cererile vin de pe computerele noastre catre site-ul ANAF si nu de pe serverul SagaWEB (daca am inteles corect).