ERORI D406
ERORI D406
Buna ziua,
Am aceste erori ,a avut cineva? ,nu stiu ce reprezinta :
E: MasterFiles (1) sectiune Customers (1) sectiune Customer (1449) sectiune CompanyStructure (1) sectiune RegistrationNumber (1)
eroare regula: RegistrationNumber: Pentru RegistrationNumber 01HU formatul este invalid
E: MasterFiles (1) sectiune TaxTable (1) sectiune TaxTableEntry (22) sectiune TaxType (1)
eroare atribut: : valoarea '628' nu se afla in lista
E: MasterFiles (1) sectiune TaxTable (1) sectiune TaxTableEntry (22) sectiune TaxCodeDetails (1) sectiune TaxCode (1)
eroare atribut: : valoarea '628010' nu se afla in lista
E: SourceDocuments (1) sectiune Payments (1) sectiune Payment (1478) sectiune PaymentLine (1) sectiune TaxInformation (1) sectiune TaxType (1)
E: SourceDocuments (1) sectiune Payments (1) sectiune Payment (1478) sectiune PaymentLine (1) sectiune TaxInformation (1) sectiune TaxCode (1)
Am aceste erori ,a avut cineva? ,nu stiu ce reprezinta :
E: MasterFiles (1) sectiune Customers (1) sectiune Customer (1449) sectiune CompanyStructure (1) sectiune RegistrationNumber (1)
eroare regula: RegistrationNumber: Pentru RegistrationNumber 01HU formatul este invalid
E: MasterFiles (1) sectiune TaxTable (1) sectiune TaxTableEntry (22) sectiune TaxType (1)
E: MasterFiles (1) sectiune TaxTable (1) sectiune TaxTableEntry (22) sectiune TaxCodeDetails (1) sectiune TaxCode (1)
E: SourceDocuments (1) sectiune Payments (1) sectiune Payment (1478) sectiune PaymentLine (1) sectiune TaxInformation (1) sectiune TaxType (1)
E: SourceDocuments (1) sectiune Payments (1) sectiune Payment (1478) sectiune PaymentLine (1) sectiune TaxInformation (1) sectiune TaxCode (1)
- balazse246
Re: ERORI D406
La prima, cel mai probabil ai introdus un client cu cod fiscal de Ungaria (HU123456), dar la tara ai lasat RO.
La a doua, poate te ajuta:
La a doua, poate te ajuta:
-
Buna ziua ,va multumesc pentru raspuns.
Am avut un client cu tara RO in loc de HU, imi da aceasi eroare si dupa rectificare si actualizare.
Imi puteti spune daca stiti, unde caut indicativele din paranteze sa pot identifica erorile? Customer 1449 ? sau Payment (1478 )
Am avut un client cu tara RO in loc de HU, imi da aceasi eroare si dupa rectificare si actualizare.
Imi puteti spune daca stiti, unde caut indicativele din paranteze sa pot identifica erorile? Customer 1449 ? sau Payment (1478 )
- balazse246
La nivel de furnizor ai corectat tara, iar la cod fiscal in fata apare "HU", corect?
Factura repestiva l-ai introdus la "intrari-valuta", corect?
Pentru customer ai verificat la "nomenclatoare (master files)"?
Pentru payment ai verificat la celelalte file?
Factura repestiva l-ai introdus la "intrari-valuta", corect?
Pentru customer ai verificat la "nomenclatoare (master files)"?
Pentru payment ai verificat la celelalte file?
-
Am gasit , la nivel de client o persoana fizica la CUI avea trecuta initiala HU ....am rezolvat, multumesc pentru tot.
buna ziua, dupa ce generez dec 406 imi da urmatoarea eroare:Adobe acrobat Reader couid not open DUKInterogator jar" because it is either not a supported file type or because the file has been damaged(for exemple,it was sent as an email attachement and wasn t correctly decoded)nu stiu ce sa fac, dupa 3 sapt de chin sa mi elimin toate erorile legate de conturi,acuma nu o pot valida! va rog un raspuns daca se poate,multumesc!
- balazse246
Asociaza DUK Integrator la JAVA.
Incearca sa utilizezi:
https://www.sagasoft.ro//programe/jarfix.exe
Incearca sa utilizezi:
https://www.sagasoft.ro//programe/jarfix.exe
va rog alt raspuns,nu reusesc (nu i ok)raspunsul primit!
- balazse246
Si care parte nu functioneaza?
Sau problema ii ca nu il poti face?
Sau problema ii ca nu il poti face?
Nu aveți Java instalat! Instalați Java prima dată.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.