NOTIFICARE E-TVA IANUARIE 2025
NOTIFICARE E-TVA IANUARIE 2025
Buna ziua! In luna ianuarie 2025 am selectat "f" la facturile emise catre persoane fizice incasate cu casa de marcat , prin urmare presupun (ca nu mai vad pdf-ul) ca au fost transmise in e-factura cu codul 751. Cu toate acestea am primit notificare pe e-decont cu diferenta provenind din dublare e-casa de marcat cu d394 tocmai valoarea insumata a acestor facturi. Mentionez ca facturile emise catre persoane juridice incasate cu casa de marcat( la care de asemenea am selectat "f" la emiterea facturii) nu au fost dublate. Am facut eu ceva gresit? E greseala de la ANAF? Ma puteti ajuta ?
Re: NOTIFICARE E-TVA IANUARIE 2025
Chiar as aprecia daca as primi un raspuns, sau daca a mai primit cineva notificare pe ianuarie cu aceeasi problema, pentru ca, dupa 6 luni in care am raspuns constiincios la notificari, desi nu era obligatoriu (4 luni, pe nov si dec nici nu mi-au mai trimis),eram sigura ca in ianuarie nu voi mai primi notificare ....si iata cum era sa fac infarct.
Am verificat facturile catre persoane fizice in e-factura, s-au declarat cu cod 751. Trebuia sa fac altceva?? Nu a actualizat ANAF-ul ceva? Nu inteleg de ce inca se dubleaza aceste facturi. Inainte de a trimite raspunsul cu justificarea diferentei din e-decont as vrea sa fiu sigura ca am procedat corect. Multumesc pentru orice raspuns ajutator!
Se dublează din D394, pentru că acolo nu există tip de factură. Acolo că este pe tip 380, 389, 384 sau 751 sunt tot facturi.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.