reinstalare. ajutor!

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
daraband329

reinstalare. ajutor!

#1 Mesaj de daraband329 »

Buna ziua! in urma cu cateva zile laptopul meu a suferit un accident si a murit. Era laptopul ala important cu saga pe el.
As vrea sa stiu cum imi pot reinstala licenta pe un alt laptop pe care il voi folosi de acum inainte. Mentionez ca am vazut tutorialul, am cautat solutii pe forum dar nu mi s-a aratat niciuna.
Laptopul vechi nu se deschide, nu i se pot recupera datele de pe el, e pur si simplu 0. El nu v-a mai fi folosit niciodata.
Se poate face ceva?

balazse246

Re: reinstalare. ajutor!

#2 Mesaj de balazse246 »

Vrei sa zici ca nu ai salvat datele nici unde, pe un e-mail, drive, hard extern, stick, etc.?
Daca nu, atunci va trebui sa cauti o ultima balanta si sa preiei soldurile intr-o firma noua.

ciucam288

Re: reinstalare. ajutor!

#3 Mesaj de ciucam288 »

Mie greu sa cred ca nu se pot recupera ceva date. In principiu hardul pe care se stocheaza datele se poate scoate si incerca pe un alt pc recuperarea. Daca nu a luat foc sau nu au fost criptate datele, sunt destul de mari sansele de recuperare. Altfel pe un laptop nou, instalati saga "proaspat" si urmati procedurile de activare. Apare noul ID, pe care-l introduceti in contul dvs. din saga (vedeti https://www.youtube.com/watch?v=eEE4JRckkvk&t=210s ) apoi completati codurile generate in noul saga. Creeati din nou societatea (introduceti CUI sau CIF) si validati. Apoi daca aveti salvari recuperate, restaurati, daca nu, faceti cum a zis balazse246.

Scrie răspuns