societatea a trecut de la tva trimestrial la lunar in urma unei achizitii intracomunitare in cursul trim 1 (cu 01.03.2025)
la dec 406 imi zice:ati generat o dec trimestriala ptr.o perioada mai mica de 3 luni
acest tip de declaratie se genereaza numai in cazul in care societatea devine platitoare de tva lunara in cursul trimestrului
este corect dar la generare declaratie imi da eroare:tip declaratie T nu corespunde cu perioada declarata 1 -2025--2-2025 si nu imi genereaza pdf
ar trebui la tip declaratie sa pun lunara?
dar la 300 si 394 am pus T si s-a generat
daca ma poate ajuta cineva
Eroare DEC 406
Re: Eroare DEC 406
Probabil nu ai modificat vectorul fiscal in saga configurare societate, jos dreapta butonul cu 700,impozit, TVA...
am sunat la anaf la asistenta contribuabili, m-au transferat la call center si apoi sa scriu la IT pe formularul de contact in spv
am primit raspuns:informatii ptivind declararea si completarea d406 pot fi solicitate la e-mail [email protected]
am trimis mail si pe [email protected],astept raspuns
dar chiar nimeni nu are o astfel de situatie ca sa ma ajute?
multumesc
am primit raspuns:informatii ptivind declararea si completarea d406 pot fi solicitate la e-mail [email protected]
am trimis mail si pe [email protected],astept raspuns
dar chiar nimeni nu are o astfel de situatie ca sa ma ajute?
multumesc
Ce te retine sa nu intocmesti D406 lunar?!
dupa cate stiu eu d406 trebuie sa fie la fel cu tva
daca tva e trimestrial si d406 e trimestrial iar daca e lunar si d 406 e lunar
pot sa intocmesc lunar dar oare v-a fi corect?
adica am tva T (pentru ianuarie si februarie) si o sa am d 406 lunar
daca tva e trimestrial si d406 e trimestrial iar daca e lunar si d 406 e lunar
pot sa intocmesc lunar dar oare v-a fi corect?
adica am tva T (pentru ianuarie si februarie) si o sa am d 406 lunar
Da, dar la tine s-a schimbat vectorul fiscal TVA de la trim.la luna incepand cu 01.03.2025, ca urmare ian si februarie nu mai formeaza un trimestru pentru D406 trimestriala.
multumesc frumos pentru ajutor asa o sa fac