Importare facturi din Saga PS
-
Importare facturi din Saga PS
Bună ziua, exista vreo posibilitate pentru a exporta in format .pdf toate facturile din SAGA ? Nu aș vrea să dau tipărire in format .pdf la fiecare factură în parte, ci vreau să selectez toate facturile pentru un an întreg și nu îmi dau seama cum să fac asta.
Re: Importare facturi din Saga PS
pt intrari merge, pt iesiri(emise) nu.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
Si pentru intrari cum se face ? Foarte bizar ca pentru iesiri sa nu existe o asemenea functionalitate
pentru intrari doar NIR se poate.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
- balazse246
De ce sa nu se poate importa din SAGA C in SAGA PS facturile emise?
Daca s-a transmis e-factura, atunci s-a generat fisier xml, iar acel fisier xml se poate importa.
Daca s-a transmis e-factura, atunci s-a generat fisier xml, iar acel fisier xml se poate importa.
citește cu atenție ce a scris..
- balazse246
"Facturi pdf" se pare ca peste asta am sarit, scuze.