Anulare contract de munca
-
Anulare contract de munca
Buna ziua. Am urmatoarea situatie. Dupa semnarea si inregistrarea in Revisal a contractului de munca, salariatul ma anunta ca nu va mai veni la munca. Din cate am vazut nu se poate folosi anularea in Revisal a contractului de munca.... Contractul fiind prevazut cu perioada de proba, il pot inceta cu art. 31 alin. 3(notificare scrisa fara preaviz in timpul perioadei de proba). Neavand lucrata nicio zi, il mai trec in D112? Multumesc! Saga nu ma lasa sa il trec cu 0..... Multumesc!
-
Re: Anulare contract de munca
Incercati cu "Radiere contract"
In ecran se completeaza urmatoarele informatii:
- Confirmati numarul contractului: se introduce numarul contractului
- Confirmati data contractului: se selecteaza din controlul de data calendaristica, data la care s-a incheiat contractul.
In ecran se completeaza urmatoarele informatii:
- Confirmati numarul contractului: se introduce numarul contractului
- Confirmati data contractului: se selecteaza din controlul de data calendaristica, data la care s-a incheiat contractul.
-
Am inteles ca radierea se poate folosi doar daca a fost completat eronat contractul de munca...
Da îl încetați cu art.31 alin.3 să nu zic că anunțul acela eu l-aș cere în scris pentru că este demisie.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Am si eu aceeasi situatie cu un angajat care din prima zi de munca a anuntat ca s-a razgandit si nu mai vine la lucru ! I-am solicitat cerere de demisie si am primit-o ! Problema este ca la generarea declaratiei 112 Saga calculeaza contributii suportate de angajator atat la CAS cat si la CASS dar persoana aceasta nu a muncit nici o ora ! Cum ar trebui sa procedam in cazul acesta ? Este corect sa plateasca angajatorul aceste sume ?
Legal da, pentru că nu este suspendat pe acea zi, moral nu. Eu aș opera în concedii o suspendare pentru acea zi strict pentru a nu apărea cu sume în stat.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
multumesc! Am sa incerc si aceasta varianta !
-
Buna ziua! Am transmis din greseala in revisal un contract de munca inainte de a fi semnat de salariat, acesta nu l-a mai semnat, ma puteti ajuta cu pasii de anulare a acestuia daca este posibila anularea...
-
Radiere contract
Operatia permite radierea unui contract existent in registrul unui angajator, asociat unui anumit salariat, ca urmare a inregistrarii eronate a acestuia . Radierea se poate face apasand butonul "Radiere" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Contracte".
Operatia permite radierea unui contract existent in registrul unui angajator, asociat unui anumit salariat, ca urmare a inregistrarii eronate a acestuia . Radierea se poate face apasand butonul "Radiere" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Contracte".
-
Multumesc pentru raspuns dar vreau sa stiu daca exista posibilitatea din registrul de evidenta salariati in SAGA, folosesc aplicatia REVISAL doar pentru a valida registrele din SAGA deci nu am in aplicatia REVISAL introduse contractele
-
Se poate si din Registrul tinut cu ajutorul aplicatiei Saga. Pentru aceasta in coloana "Stare curenta", din Registru, selectati "Radiat "