Renuntare Saga WEB

Aici scriem despre SAGA WEB, oferim feed-bak despre interfață, mod de operare, etc.
nemetie473

Re: Renuntare Saga WEB

#16 Mesaj de nemetie473 »

Buna ziua
As dori sa renunt la un cod fiscal din Saga Web si sa introduc un alt numar de cod fiscal. Care sunt pasii de urmat si unde trebiue sa fac? Inteleg ca trebuie sa astept pana expira licenta, dar expira maine se de maine as scimba la un alt numar de cod fiscal.

balazse246

#17 Mesaj de balazse246 »

Trimite e-mail echipei Saga, deoarece ei gestioneaza bazele de date.

ciucam288

#18 Mesaj de ciucam288 »

Asta vreau si eu sa aflu.... daca expira licentele web? Si dupa prelungire daca poti folosii alte CIF-uri? Sau daca se activeaza un buton, ceva de resetare. Cum e procedura? Daca aflii sa ne informezi si pe noi! Bafta!
PS: Si daca schimbi CIF-ul cu altul dar pastrezi acelasi mail, dupa logare in sagaweb regasesti si societatea veche in lista de acces?

balazse246

#19 Mesaj de balazse246 »

Eu am un caz, licenta a expirat, am avut acces la baza de data, dar nu am putut efectua nici o modificare.
Am solicitat transferul pe e-mail pe o alta licenta si s-a rezolvat.

nemetie473

#20 Mesaj de nemetie473 »

Am solicitat transferul pe e-mail pe o alta licenta si s-a rezolvat. In cursul zilei de astazi. Merge repede.

taslauanl

#21 Mesaj de taslauanl »

Buna ziua!
Eu am Saga PS si doresc sa renunt la versiunea Web. In versiunea desktop la Administrare-Intretinere BD nu se poate da click pe tab-ul Restaurare pentru ca este dezactivat (este gri). Cum fac sa renunt la WEB pentru ca in aplicatia desktop cu WEB in paranteza totul merge foarte lent. Inainte de WEB totul mergea foarte bine. Vreau sa revin in modul Client-Server care deasemenea este gri.

balazse246

#22 Mesaj de balazse246 »

Creezi firma din nou (utilizezi butonul "adaug" la "configurare societati"), dupa care in WEB faci o salvare de baza de date si il descarci, iar fisierul descarcat il restaurezi in noua firma.
Daca totul a mers bine, atunci vechea firma il poti sterge.
Inainte de a te apuca de lucru, fa o copie de siguranta la folderul "SAGA PS.3.0".

taslauanl

#23 Mesaj de taslauanl »

Creez o noua firma in Web? In aplicatia desktop nu mai am acest meniu.

taslauanl

#24 Mesaj de taslauanl »

Nu pot sa fac o noua firma cu acelasi cod fiscal.

ciucam288

#25 Mesaj de ciucam288 »

Cu aplicatia SagaPS din desktop in loc sa va duceti la restaurare va duceti direct la Salvare/Indexare si bifati cu salvarea datelor in alta locatie. (incercati de mai multe ori ca merge greu si mai apar erori)
Asa descarcati (salvati) datele din web in calculator. Apori la Administrare in acelasi SagaPS din desktop creeati aceeasi firma din nou (acelasi CIF) si validati pe gol.
Apoi in firma noua creeata restaurati din salvarea adusa din prima firma de pe web (de unde ati salvat baza). Apoi prima firma o stergeti.
.
.
Da ar trebui programat aici un script / buton "Mutati baza pe calculatorul curent pentru firma curenta", dar nu cred ca e prioritar acuma.
Ultima oară modificat Mar Apr 08, 2025 1:05 pm de către ciucam288, modificat 1 dată în total.

herganiec

#26 Mesaj de herganiec »

la fel e si la Saga c?
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

ciucam288

#27 Mesaj de ciucam288 »

la fel este !

taslauanl

#28 Mesaj de taslauanl »

Nu pot sa creez o firma pentru ca în meniul Administrare nu mai este “Configurare societati”. Este doar "Numere și  serii" și "Intretinere BD". Am instalat ultima versiune a programului. 

ciucam288

#29 Mesaj de ciucam288 »

Inseamna ca ati dat peste cap fisierul de configurare ..... dar nu e tragedie. Important este sa aveti arhiva de backup din web descarcata in calculator.
Redenumiti folderul saga curent. Descarcati de pe site, kitul complet saga si reinstalati. Activati licenta. Creeati firma din nou. Validati. Restaurati din arhiva.

balazse246

#30 Mesaj de balazse246 »

Pentru taslauanl
Incearca sa intrii cu userul de "ADMIN" si nu adresa de e-mail.

Scrie răspuns