eroare declaratie 406 Saf-T
Re: eroare declaratie 406 Saf-T
Nu completați absolut nimic la codul fiscal al clientului pe care operați vânzările operate prin casa de marcat.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
-
Buna ziua ,
SRL fara activitate , nu pot sa generez D 406 .
Mesajul primit este :Nu puteti genera fisierulde raportare SAF-T daca nu aveti note contabile de declarat
Cum sa rezolv
Ma poate ajuta cineva?
Multumesc
SRL fara activitate , nu pot sa generez D 406 .
Mesajul primit este :Nu puteti genera fisierulde raportare SAF-T daca nu aveti note contabile de declarat
Cum sa rezolv
Ma poate ajuta cineva?
Multumesc
- balazse246
Vezi cele postate de tomac pe blog:
https://www.sagasoftware.ro/saf-t-sfaturi-practice/
https://www.sagasoftware.ro/saf-t-sfaturi-practice/
Lipsă înregistrări din registrul jurnal (GLE).
Momentan nu se poate genera SAFT dacă nu există cel puțin o înregistrare în registrul jurnal. O modalitate a trece peste această limitare este introducerea unei note de tip:
473 = 473 ….0.01
473 = 473 …-0.01
Ceea ce va duce la două note în registrul jurnal, note ce se anulează reciproc. Totuși nu cred că acestea vor fi necesare pentru că cel mai probabil, ANAF va modifica validatorul și pentru a permite astfel de situații.
-
Multumesc mult
Incerc si sper sa rezolv
Multumesc ptr indrumare
Incerc si sper sa rezolv
Multumesc ptr indrumare
-
Buna ziua,
Am incercat sa generez declaratia 406 Saf-T si am primit urmatorul mesaj de eroare:
E: MasterFiles (1) sectiune GeneralLedgerAccounts (1) sectiune Account (24) sectiune AccountID (1)
eroare regula: AccountID: ID-ul contului [7311] trebuie sa se gaseasca in planul de conturi.
E: GeneralLedgerEntries (1) sectiune Journal (1) sectiune Transaction (34) sectiune TransactionLine (2) sectiune AccountID (1)
eroare regula: AccountID: ID-ul contului [7311] trebuie sa se gaseasca in planul de conturi.
E: GeneralLedgerEntries (1) sectiune Journal (1) sectiune Transaction (43) sectiune TransactionLine (11) sectiune AccountID (1)
E: SourceDocuments (1) sectiune SalesInvoices (1) sectiune Invoice (1) sectiune InvoiceLine (1) sectiune AccountID (1)
Ma poate ajuta cineva cum sa rezolv problema in conditiile in care contl 7311 este in planul de conturi al programului?
Multumesc anticipat.
Am incercat sa generez declaratia 406 Saf-T si am primit urmatorul mesaj de eroare:
E: MasterFiles (1) sectiune GeneralLedgerAccounts (1) sectiune Account (24) sectiune AccountID (1)
E: GeneralLedgerEntries (1) sectiune Journal (1) sectiune Transaction (34) sectiune TransactionLine (2) sectiune AccountID (1)
E: GeneralLedgerEntries (1) sectiune Journal (1) sectiune Transaction (43) sectiune TransactionLine (11) sectiune AccountID (1)
E: SourceDocuments (1) sectiune SalesInvoices (1) sectiune Invoice (1) sectiune InvoiceLine (1) sectiune AccountID (1)
Ma poate ajuta cineva cum sa rezolv problema in conditiile in care contl 7311 este in planul de conturi al programului?
Multumesc anticipat.
- balazse246
Deci, esti ONG.
Verifica, ca la "configurare soceitati" sa fi pus bifa la "persoana juridica fara scop lucrativ", precum la D406 la "tip contabilitate" sa fi ales "ONG".
Verifica, ca la "configurare soceitati" sa fi pus bifa la "persoana juridica fara scop lucrativ", precum la D406 la "tip contabilitate" sa fi ales "ONG".
-
Eu la cod fiscal , in astfel de cazuri nu am pus nimic (si daca era ceva , am sters). Apoi a mers.
-
-
E: MasterFiles (1) sectiune GeneralLedgerAccounts (1) sectiune Account (4) sectiune AccountID (1)
eroare regula: AccountID: ID-ul contului [117103] trebuie sa se gaseasca in planul de conturi.Eu am 1171.03 in planul de conturi.De ce imi da eroare?
eroare regula: AccountID: ID-ul contului [117103] trebuie sa se gaseasca in planul de conturi.Eu am 1171.03 in planul de conturi.De ce imi da eroare?
Faceți verificare plan de conturi din ecranul Intretinere BD pagina Verificări
-
am dat verificare,imi da ok
Trimiteți o salvare a bazei de date la SAGA indicând problema.