activarea programului
activarea programului
Buna ziua
Am nevoie de ajutor ,la activarea variantei de Contab.589 --imi da mesajul Activare nereusita ,lipseste obiectiv CC589
Unde este greseala?
Cu respect Gal Tereza
Am nevoie de ajutor ,la activarea variantei de Contab.589 --imi da mesajul Activare nereusita ,lipseste obiectiv CC589
Unde este greseala?
Cu respect Gal Tereza
- balazse246
Re: activarea programului
S-a modificat modul de activare licenta. Lucrati cumva prin rdp (remote desktop)? Daca da, atunci renunti si lucrezi prin VPN.
Acticarea se face prin introducere user si parola, vezi regulile pentru licente:
https://www.sagasoft.ro/conditii-licenta.php
Acticarea se face prin introducere user si parola, vezi regulile pentru licente:
https://www.sagasoft.ro/conditii-licenta.php
crezi ca un utilizator stie ce e aia VPN? ... 

- balazse246
Daca nu stie, atunci intreaba. 

deja pentru un contabil ajunge sa nu mai fie un program de conta simplu de folosit pt retea de birou.. ai nevoie si de informatician sa iti configureze retea, vpn... useri... alti bani alta distractie.
Pt. nicolam76
Simplu si complicat este ceva subiectiv. Complex cu siguranta este.
In fiecare moment riscam sa devenim analfabeti digitali, izolati digital si in cele din urma tehnofobi.
De aceea exista acest forum. Sa comunicam si sa tinem pasul.
Simplu si complicat este ceva subiectiv. Complex cu siguranta este.
In fiecare moment riscam sa devenim analfabeti digitali, izolati digital si in cele din urma tehnofobi.
De aceea exista acest forum. Sa comunicam si sa tinem pasul.
-
Nu avem inotro. Trebuie sa tinem pasul ci cu ajutorul colegilor mai priceputi decat noi, cu sigutanta vom reusi. Nu ne lasa si la greu....sper!
In cazul in care am WINDORS 7 ce sanse am ptr a lucra cu varianta Contabilitate 589.?
Cu respect G.T.
Cu respect G.T.
- balazse246
Nu cred ca o sa ai probleme cu activarea pe Windows 7, ci mai degraba cu utilizarea programului in anumite cazuri.
Cel mai bine treci pe Windows 11 (ca in 2025 va expira si suportul pentru Windows 10).
Cel mai bine treci pe Windows 11 (ca in 2025 va expira si suportul pentru Windows 10).
Eu folosesc RDP si vreau sa il folosesc in continuare deoarece lucrez de pe macbook, vreti sa imi spuneti ca nu se va mai putea?
da.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Da, nu se va mai putea.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
bercem - ba da. Se va putea. Doar că va fi necesară licență pe user de sesiune. Adică dacă accesezi prin RDP cu useri diferiți vei avea nevoie de licență pentru fiecare user ce accesează SAGA.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
și cum va face asta, daca @bercem lucrează "cu RDP si vreau sa il folosesc in continuare deoarece lucrez de pe macbook"..?
cum se face aceasta ?"Adică dacă accesezi prin RDP cu useri diferiți vei avea nevoie de licență pentru fiecare user ce accesează SAGA."...
se pot explica in detaliu, cum se procedeaza?
cum se face aceasta ?"Adică dacă accesezi prin RDP cu useri diferiți vei avea nevoie de licență pentru fiecare user ce accesează SAGA."...
se pot explica in detaliu, cum se procedeaza?