concediu medical fara stagiu de cotizare

hodarnaua372

concediu medical fara stagiu de cotizare

#1 Mesaj de hodarnaua372 »

Buna ziua,
Am inregistrat un concediu medical pentru un angajat insa nu am observat ca ii lipsesc 5 zile pentru a indeplini stagiul de cotizare de 6 luni din ultimele 12 luni.
Concediul medical e platit de societate. Am virat salariile si am depus si D112.Pot sa il las asa platit de societate? Administratorul e de acord sa ii plateasca concediul, mai ales ca angajatul are si poprire pe salariu , deci se confrunta cu probleme financiare. Sau e obligatoriu sa fac rectificativa?
Multumesc.

herganiec

Re: concediu medical fara stagiu de cotizare

#2 Mesaj de herganiec »

daca l-ai depus deja la Casa de sanate si observa o sa respinga si nu va vireaza banii.. si ramane platit de firma... cred ca nu trebuie sa faceti nimic
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

hodarnaua372

#3 Mesaj de hodarnaua372 »

Nu am depus pentru acest concediu medical cerere de restituire la Casa de sanatate...sunt doar 4 zile platite de societate

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

daca nu depuneti va ramane achitat de firma.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

hodarnaua372

#5 Mesaj de hodarnaua372 »

Multumesc

Scrie răspuns