Erori la preluarea pretului de vanzare cu amanuntul introdus in interfata e-fact

Posteaza aici informatii despre erorile care ti-au aparut.
Închis
cirstoiua

Erori la preluarea pretului de vanzare cu amanuntul introdus in interfata e-fact

#1 Mesaj de cirstoiua »

Buna ziua

In urma ultimului update (.590) am constatat ca au fost introduse coloane suplimentare in tabelul de preluare e-facturi primite: calcul adaos si procent adaos. Partea proasta este ca la preluarea pretului cu amanuntul pe care il tastezi in interfata e-fact, in INTRARI, uneori, in functie de procentul de adaos rezultat, pretul de vanzare apare recalculat. Adica, eu introduc 150 lei pret cu amanuntul si in factura preluata poate sa apara 150.26 sau ceva de genul asta, in functie de rotunjirile pe care le face programul, “uitandu-se” la cota de adaos ROTUNJITA rezultata. Inteleg ca unii utilizatori doresc sa-si simplifice munca si au cerut introducerea acestei coloane (procent adaos) pentru a nu mai sta sa calculeze pretul cu amanuntul. Cu toate acestea, programul ar trebui sa acorde prioritate absoluta pretului de vanzare introdus manual si doar daca acesta nu este completat, sa preia pretul rezultat din inserarea unei cote de adaos.

cirstoiua

Re: Erori la preluarea pretului de vanzare cu amanuntul introdus in interfata e-fact

#2 Mesaj de cirstoiua »

Nici un comentariu? Sa cred ca doar noi am avem aceasta problema?

Administrator

Re: Erori la preluarea pretului de vanzare cu amanuntul introdus in interfata e-fact

#3 Mesaj de Administrator »

Reefectueaza actualizarea programului. Ar trebui sa fie ok acum.

Închis