!!!ATENȚIE pe ce dați click!!!
-
buzatua770
Re: !!!ATENȚIE pe ce dați click!!!
Daca reusesc, va anunt!
OK!
Spor ... IT-sti pe care am contactat nu au reusit nici 1%
-
nicolaec703
si eu am fost victima unui astfel de atac saptamana trecuta... a aparut un ecran albastru cu un mesaj dupa ce s-a restartat calculatorul. nu am avut de ales, am platit 4000 EURO insa am primit parola si am recuperat baza de date
Am primit la fel email cu confirmare sold
,a ti reușit decriptarea? 
-
stroer1948
Ce sistem de operare/antivirus ati folosit?
https://dnsc.ro/citeste/alerta-intensificare-atacuri-cibernetice-de-tip-ransomware-prin-utilizarea-bitlocker
https://dnsc.ro/citeste/alerta-intensificare-atacuri-cibernetice-de-tip-ransomware-prin-utilizarea-bitlocker
-
nicolaec703
Da, am reusit, am platit si am primit parola care a fost introdusa la ecranul albastru. Totul era ok, nu am pierdut nimic
-
predav343636
Buna ziua tuturor,
Pana la urma ati platit, nu ati platit?
Daca s-au pierdut datele, au fost recuperate/decriptate cumva?
Cine/cum v-a putut ajuta?
Multumesc de raspunsuri.
Patit acum, au cerut bani pe Signal.
Pana la urma ati platit, nu ati platit?
Daca s-au pierdut datele, au fost recuperate/decriptate cumva?
Cine/cum v-a putut ajuta?
Multumesc de raspunsuri.
Patit acum, au cerut bani pe Signal.
Pai cu un rand mai sus e raspunsul..
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
-
predav343636
asa este, o singura persoana din tot grupul care a spus ca a platit.
nu a mai fost nimeni hakuit?
cei care nu au platit au reusit sa recupereze ceva?
Alerta enuntata si aici: https://www.dnsc.ro/citeste/alerta-intensificare-atacuri-cibernetice-de-tip-ransomware-prin-utilizarea-bitlocker
Tinta sunt contabilii.
erau mai multe intrebari acolo. Raspunsul doar la una de la o persoana...

nu a mai fost nimeni hakuit?
cei care nu au platit au reusit sa recupereze ceva?
Alerta enuntata si aici: https://www.dnsc.ro/citeste/alerta-intensificare-atacuri-cibernetice-de-tip-ransomware-prin-utilizarea-bitlocker
Tinta sunt contabilii.
erau mai multe intrebari acolo. Raspunsul doar la una de la o persoana...
salutare. saptamana trecuta am trecut si eu prin asta... server-ul a fost criptat si nu aveam backup decat cu 6 luni in urma. am fost nevoiti sa platim - 18 000 lei, dupa plata am primit o parola care a fost introdusa intr-un ecran albastru. totul a fost ok, fisierele erau la locul lor. atentie la neatentie!
Buna ziua,
La fel am pățit si eu acum 2 zile.
Cu bitlocker, nu pot face nimic pe pc. Am nevoie de cheie. Iar daca vreau cheia trebuie sa plătesc 18000 de lei.
Însă înainte de a face plata, as dori sa discut cateva chestii cu cineva care a pățit la fel.
Oare ma puteți contacta in privat pentru cateva detalii?
Mulțumesc.
La fel am pățit si eu acum 2 zile.
Cu bitlocker, nu pot face nimic pe pc. Am nevoie de cheie. Iar daca vreau cheia trebuie sa plătesc 18000 de lei.
Însă înainte de a face plata, as dori sa discut cateva chestii cu cineva care a pățit la fel.
Oare ma puteți contacta in privat pentru cateva detalii?
Mulțumesc.
La fel am patit in 23 iunie, declaratiile nu am reusit sa le transmit in termen, noroc ca am avut salvat pe un stick vechi Saga la 30 aprilie, revisal ianuarie, foarte mult de lucru si asa. Documentele pierdute toate, pe care am avut foarte frumos salvate in multe foldere, inclusiv recipisele anaf/firma/declaratii/luna, an din anul 2009. Salvarea am facut in 22 iunie seara si stckul am lasat in calculator cu speranta ca dimineata voi continua lucrul. Bineinteles este criptat si stickul cu salvarea recenta. Pretul cerut a fost 15.000 lei, informatii cerute pe engleza raspunsul primit pe romana, NU am platit lucrez si acum pe ele.
Foarte interesant ca toate se intampla inainte de 25 cu cateva zile. Forte destepti sunt. Am anutat la Politie incidentul. Imi pare rau ca si voi ati patit.
Foarte interesant ca toate se intampla inainte de 25 cu cateva zile. Forte destepti sunt. Am anutat la Politie incidentul. Imi pare rau ca si voi ati patit.
pai cum s-a intmplat? ati deschis ceva? .. sau cum? ca nu se intampla din senin...
Am primit un e-mail de la o " colega" expert contabil pentru o confirmare de sold si i-am raspuns ca a gresit adresa de e-mail pt ca nu-l cunosc firma. Am vrut s-o ajut sa nu astepte raspuns. In saptamana anterioara mai multe firme ale "mele"mi- au solicitat sa verific soldurile fiind inchidere de semestru. NU mi s-a parut nimic neobisnuit. NIci un e-mail nu mai deschid doar daca ma suna la telefon.
- balazse246
Eu am o nelamurire.
Acele e-mail-uri le-ati primit pe o adresa de yahoo/gmail si folositi un browser sau folositi Outlook?
Acele e-mail-uri le-ati primit pe o adresa de yahoo/gmail si folositi un browser sau folositi Outlook?