Te rog sa oferi mai multa atentie la unde postezi, cele postate de tine nu au legatura cu "contact asistenta".
contact asistenta
- balazse246
Re: contact asistenta
Pentru ungureanua12
Te rog sa oferi mai multa atentie la unde postezi, cele postate de tine nu au legatura cu "contact asistenta".
-
ungureanua12
Buna ziua din nou !!! Am corectat C.M si acum apare asa: EROARE - D (1): CM initiale (cu D_3,D_4 necompletate) si D_5<D_6 (S95.1)!
-
ungureanua12
Se poate sa intati cu aplicatia UltraViewer sau cu Any Desk pentru a rezolva ???
Devalideaza stattul, actualizare date, valideaza statul, genereaza D112, actualizare date si in 112. Nu ai voie sa ai erori daca bagi CM-ul corect.
buna ziua.la deschiderea programului ami cera parola si cd pun parola ami spune ca nu exista .cum pot debloca programul
- balazse246
Iti cere user si parola, acele date trebuie sa le introduci.
Cumva lucrezi prin rdp (remote desktop)? Daca da, ai grija in ceea ce priveste conditiile de licentiere.
Daca totusi ai probleme, incearca sa resetezi licenta pe site, dupa ce te-ai autentificat si vezi daca functioneaza.
Cumva lucrezi prin rdp (remote desktop)? Daca da, ai grija in ceea ce priveste conditiile de licentiere.
Daca totusi ai probleme, incearca sa resetezi licenta pe site, dupa ce te-ai autentificat si vezi daca functioneaza.
Cod identificare schimbat
Buna ziua
Mi sa schimbat codul de identificare si imi spune ca numai este corect cod activ contabilitate
Mi sa schimbat codul de identificare si imi spune ca numai este corect cod activ contabilitate
- balazse246
Nu mai exista cod de identificare de ceva timp.
Folosesti versiunea 590? Daca da, atunci trebuie sa treci user si parola.
Verifica pe site, dupa ce te-ai autentificat datele despre "ID activare licenta".
Daca ai nelamuriri, atunci dupa ce te-ai autentificat pe site incearca sa contactezi echipa Saga pe chat.
Folosesti versiunea 590? Daca da, atunci trebuie sa treci user si parola.
Verifica pe site, dupa ce te-ai autentificat datele despre "ID activare licenta".
Daca ai nelamuriri, atunci dupa ce te-ai autentificat pe site incearca sa contactezi echipa Saga pe chat.
buna ziua.va rog sa ma ajutati sa deblochez programul ami cere parola admin si parola pe care o am eu nu o recunoaste.ce trebuie sa fac .multumesc
- balazse246
Ai incercat sa nu treci nimic?
buna ziua am cu trimiterea facturii la spv nu genereaza cod acces si da eroare 401 poate sa ma ajuta cineva
- balazse246
Ai primit azi confirmare de access in SPV si vroiai sa generezi un cod?
Fii mai explicit despre "spv nu genereaza cod acces".
Sau a expirat vechiul cod si vroiai sa generezi unul nou?
Daca da, ai grija ca functioneaza mai greu comunicarea automatizata, vezi aici:
https://www.tdec.ro/stare/
Fii mai explicit despre "spv nu genereaza cod acces".
Sau a expirat vechiul cod si vroiai sa generezi unul nou?
Daca da, ai grija ca functioneaza mai greu comunicarea automatizata, vezi aici:
https://www.tdec.ro/stare/
Buna ziua am probleme cu transmiterea facturii da eroare 401 nu genereaza cod acces spv
- balazse246
Dar tot nu ai raspuns la intrebari.
-
serbana847
Re: D406
Buna ziua, generez D406, xml se genereaza, nu si PDF-ul, astfel incat nu-l pot semna. Ce sa fac?