Buna ziua,
In cazul angajarii de persoane cu program partial de munca, fara functie de baza, si apoi modificarea programului, salariului si trecerea la functie de baza, cum este corect pentru ca si statul de plata sa fie corect: modificare contract in Saga si act aditional sau incetare contract si incheiere contract nou de munca?
Va multumesc
modif contract de munca cu timp partial, fara functie de baza la contr. de munca cu program de 8 ore/zi cu f de baza
Re: modif contract de munca cu timp partial, fara functie de baza la contr. de munca cu program de 8 ore/zi cu f de baz
cum vrei. e ok ambele variante. eu prefer incetare si alt contract.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Re: Modif din cim cu timp partial fara functie de baza in cim cu program de 2 ore/zi cu f de baza
Buna ziua,
Am un salariat cu cim de 2 ore fara functie de baza si trebuie sa-i modific cim cu 2 ore, salariul mai mic de minim dar cu functie de baza, cum fac setarile in saga deoarece am bifat in ecranul salariati functie de baza, am debifat si BAZA CONTRIBUTII EGALA CU SALARIUL dar tot sunt contributiile mai mici decat la un cim de 8 ore cu functie de baza?
Multumesc
Am un salariat cu cim de 2 ore fara functie de baza si trebuie sa-i modific cim cu 2 ore, salariul mai mic de minim dar cu functie de baza, cum fac setarile in saga deoarece am bifat in ecranul salariati functie de baza, am debifat si BAZA CONTRIBUTII EGALA CU SALARIUL dar tot sunt contributiile mai mici decat la un cim de 8 ore cu functie de baza?
Multumesc
Re: modif contract de munca cu timp partial, fara functie de baza la contr. de munca cu program de 8 ore/zi cu f de baz
Indiferent că are sau nu funcția de bază, contribuțiile sunt mai mici decât la un CIM de 8 ore. Este absolut normal. Diferența de contribuții o suportă angajatorul, nu se reține de la salariat.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.