erorare transmitere incorect e transport
erorare transmitere incorect e transport
Buna ziua,
am transmis in e-transport si mi s-a generat coduri UIT toata dimineata. Mentionez ca le generez din programul saga. Acum vad ca imi da erroare de validare notificare. Cand intru pe ANAF acolo sunt generate coduri UIT, dar programul nu mi - le transmite si imi zice ca nu este corect transmis.
E vreo problema cu Saga C ?
am transmis in e-transport si mi s-a generat coduri UIT toata dimineata. Mentionez ca le generez din programul saga. Acum vad ca imi da erroare de validare notificare. Cand intru pe ANAF acolo sunt generate coduri UIT, dar programul nu mi - le transmite si imi zice ca nu este corect transmis.
E vreo problema cu Saga C ?
-
Re: erorare transmitere incorect e transport
Si eu am aceiasi problema . Am incercat sa emit 2 coduri UIT la ambele imi da eroare. Lucrez cu e-transport din Saga foarte des si nu am mai intampinat aceasta problema
Ultima oară modificat Mar Iun 24, 2025 3:56 pm de către bocsand700, modificat 1 dată în total.
Problema a apărut azi, pe nepusă masă, pentru că ANAF a ajuns să genereze index de încărcare ce are 11 cifre față de cele 10 pe care le avea până acum, iar cele noi nu sunt recunoscute. Se va rezolva cel mai probabil în această seară.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Multumesc pentru informatii
Aceeasi problema am intampinat si eu ieri 24.06.2025, primind eroare de transmitere notificare am retransmis de 3 ori aceeasi factura iar in spv apare acum de 3 ori. Cum rezolvam problema in SPV?
- balazse246
Pentru timarun
La prima transmitere ai primit mesaj de eroare sau doar a mers mai greu (intreb sa inteleg de ce ai trimis de trei ori acelasi lucru)?
La prima transmitere ai primit mesaj de eroare sau doar a mers mai greu (intreb sa inteleg de ce ai trimis de trei ori acelasi lucru)?
La toate am primit eroare.
- balazse246
Ce mesaj de eroare ai primit exact?
Notificarea nu a fost transmisa corect. Nu exista declaratia de transport cu id de incarcare.....Cod UIT existent a fost eliminat.
Primesc mesajul asta de ieri incontinuu si nu sunt singura. Cum rezolvam situatia?
Primesc mesajul asta de ieri incontinuu si nu sunt singura. Cum rezolvam situatia?
- balazse246
Actualizeaza programul la versiunea 591.
Multumesc, da l-am actualizat ,e in regula acum!
Mesaj de eroare:
Notificarea nu a fost transmisa corect.Nu exista declaratia de transport cu id de incarcare.....cod UIT existent a fost eliminat.
Notificarea nu a fost transmisa corect.Nu exista declaratia de transport cu id de incarcare.....cod UIT existent a fost eliminat.
- balazse246
Pentru timarun
Asa si? Care este intrebarea/nelamurirea?
Asa si? Care este intrebarea/nelamurirea?
Fiind inregistrat transportul in SPV de trei ori....cum pot anula doua din ele?
- balazse246
Pentru timarun
Mai sus ai scris "am retransmis de 3 ori aceeasi factura", acum scrii "inregistrat transportul in SPV de trei ori".
Pana la urma ce ai transmis de trei ori, factura sau solicitarea pentru cod UIT?
Mai sus ai scris "am retransmis de 3 ori aceeasi factura", acum scrii "inregistrat transportul in SPV de trei ori".
Pana la urma ce ai transmis de trei ori, factura sau solicitarea pentru cod UIT?