eFactura
- balazse246
Re: eFactura
Penrtu purdeleag840
Care problema exact (ca s-au expus cateva)?
Care problema exact (ca s-au expus cateva)?
Cum se pot prelua in contabilitate facturile de intrari venite prin e factura ?
- balazse246
Mergi la "e-facturi" -> fila "import e-facturi primite" -> te asiguri ca este pus bifa in coloana "preluat" si apesi pe "accept".
Sau vezi tutorialul:
https://www.youtube.com/watch?v=im0_tPUovmg
Sau vezi tutorialul:
https://www.youtube.com/watch?v=im0_tPUovmg
-
Buna,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta:
Daca azi operez o receptie manual in baza facturii primite de la cumparator, deoarece azi trebuie sa fac si vanzarea, dar factura in SPV ( E-Factura) o primesc abia dupa 2 zile, cum procedez sa atribui nr de incarcare la factura deja inregistrata ? In acest moment eu sterg receptia operata manual si preiau noua receptie din factura primita prin E-Factura.
Multumesc
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta:
Daca azi operez o receptie manual in baza facturii primite de la cumparator, deoarece azi trebuie sa fac si vanzarea, dar factura in SPV ( E-Factura) o primesc abia dupa 2 zile, cum procedez sa atribui nr de incarcare la factura deja inregistrata ? In acest moment eu sterg receptia operata manual si preiau noua receptie din factura primita prin E-Factura.
Multumesc
@cortm și purdeleag840
Situația aceasta apare dacă este certificat nou înrolat ori reînnoit și de la înrolarea/reînnoirea la ANAF au trecut mai puțin de 24 de ore.
Situația aceasta apare dacă este certificat nou înrolat ori reînnoit și de la înrolarea/reînnoirea la ANAF au trecut mai puțin de 24 de ore.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
- balazse246
Scuze tomac, dar eu n-am inteles legatura intre raspuns si cele postate de floream134, si pe mine ma intereseaza cum as putea ca la intrari sa apara codul SPV introdus pe 25.06.2025, dar primit prin SPV in meniul e-facturi pe 27.06.2025, in afara de a copia codul din "e-facturi" si trecut manual la "intrari".
Era mesaj adresat unor postări anterioare - am uitat eu să precizez - cortm și purdeleag840
floream134 - nu puteți atribui indexul decât manual dacă este procesată manual. Dar puteți să anulați preluarea dacă ea este deja preluată. Altfel nu aveți cum.
floream134 - nu puteți atribui indexul decât manual dacă este procesată manual. Dar puteți să anulați preluarea dacă ea este deja preluată. Altfel nu aveți cum.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Buna ziua! Am inchis contul bancar vechi si am deschis unul nou la alta banca, am facut modificarea si la Administrare => Configurare sociatati. Facturile emise se listeaza corect cu noul cont la antet dar la transmiterea in E-factura cand dau previzualizare , in stanga jos imi apare tot contul vechi. Am crezut ca nu am facut inca actializarea programului si acesta ar fi motivul sa mi-l pastreze pe cel vechi dar dupa ultima actualizare la previzualizare pdf tot cel vechi apare.
Nu stiu de unde as putea modifica sa-mi apara cel nou si acolo. Multumesc frumos!
Nu stiu de unde as putea modifica sa-mi apara cel nou si acolo. Multumesc frumos!
- balazse246
La tiparire vezi care formular il folosesti, si sa il selectezi la "e-facturi" -> "configurare" ca si acolo aia sa fie folosit.
-
Multumesc de raspuns.
Am incercat sa trec manual indexul , dar nu ma lasa. Daca anulez preluarea se mai salveaza in directorul de E-Facturi primite?
-
Scuze, sunt si eu sunt interesat ca in E-Factura sa apara conturile bancare de la dous banci. Cum se procedeaza? Nu am intelles din mesajul dvsbalazse246 scrie: ↑Mar Iul 01, 2025 5:28 pm La tiparire vezi care formular il folosesti, si sa il selectezi la "e-facturi" -> "configurare" ca si acolo aia sa fie folosit.
- balazse246
Pentru floream134
Vezi cele postate aici (29 Mai 2025 21:08):
https://www.sagasoft.ro//forum/viewtopic.php?f=1&t=55733
Vezi cele postate aici (29 Mai 2025 21:08):
https://www.sagasoft.ro//forum/viewtopic.php?f=1&t=55733