@ancutam984
Nu se transmit in SPV facturile emise catre persoane fizice care au rezidenta in UE, NON-UE !
RO e-Factura
-
ferenta192
Re: RO e-Factura
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Ba da, se trimit. Și programul le trimite dacă bifați opțiunea de a se trimite și facturile în valută.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
ancutam984
Buna ziua,
Sunt la zi cu toate actualizarile.
Sunt la zi cu toate actualizarile.
-
ancutam984
Buna ziua,
Facturile la care fac referire nu sunt in valuta, contractele sunt in RON.
Facturile la care fac referire nu sunt in valuta, contractele sunt in RON.
-
ancutam984
Multumesc!
Mi-a scapat configurarea aceasta. Nu m-am gandit ca bifarea <<Preluare si iesiri in valuta fara TVA>> cuprinde si partea facturilor emise catre cetateni cu rezidenta in afara Romaniei a caror contracte sunt facturate in LEI.
Inca o data, multumesc!
Mi-a scapat configurarea aceasta. Nu m-am gandit ca bifarea <<Preluare si iesiri in valuta fara TVA>> cuprinde si partea facturilor emise catre cetateni cu rezidenta in afara Romaniei a caror contracte sunt facturate in LEI.
Inca o data, multumesc!
Re:D406
Buna ziua. Am fost victima unui atac cibernetic, mi-a fost blocat calculatorul si am pierdut baza de date. Dar, avand in vedere ca am trimis la Anaf decl 406 la iunie 2025, cum trebuie sa procedez ca toate acele date sa-mi parvina si mie, sa existe o continuitate ce cele declarate???? Anaf-ul detine toate acele date, mi se pare corect sa ni le puna la dispozitie! Cum trebuie sa procedez?
Din păcate ANAF nu oferă posibilitatea de a obține un duplicat. Puteți eventual solicita așa ceva. E interesant dacă vi se va da.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.