Eroare 406

Posteaza aici informatii despre erorile care ti-au aparut.
Închis
contiul

Eroare 406

#1 Mesaj de contiul »

Nu pot sa validez decl. 406 pentru ca primesc urmatoarea eroare - E: MasterFiles (1) sectiune GeneralLedgerAccounts (1) sectiune Account (4) sectiune AccountID (1) eroare regula: AccountID: ID-ul contului [4551] trebuie sa se gaseasca in planul de conturi.
Am cautat in planul de conturi si se regaseste contul. Acest cont este din anul 2024 pentru ca am preluat datele, fiind licenta noua. Daca schimb contul din 4551 in 455 nu se actualizeaza datele pentru generarea XML-ului pentru ca este un cont sintetic de gr II.
Ce pot sa fac?

balazse246

Re: Eroare 406

#2 Mesaj de balazse246 »

Mergi la "fisiere" -> "plan conturi" si apesi pe butonul "actualizare plan conturi".

tomac

#3 Mesaj de tomac »

Nu ați spus ce tip de declarație/entitate. Că dacă este pentru ONG acest cont nu are ce căuta în planul de conturi.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

beneal722

#4 Mesaj de beneal722 »

Buna ziua, ma ajuta si pe mine cineva cu eroarea asta la 406

E: SourceDocuments (1) sectiune PurchaseInvoices (1) sectiune Invoice (71) sectiune InvoiceLine (1) sectiune AccountID (1)
eroare atribut: : atribut prezent dar vid nepermis
E: SourceDocuments (1) sectiune PurchaseInvoices (1) sectiune Invoice (71) sectiune InvoiceLine (1) sectiune AccountID (1)
eroare regula: AccountID: ID-ul contului [] trebuie sa se gaseasca in planul de conturi.
E: SourceDocuments (1) sectiune PurchaseInvoices (1) sectiune Invoice (84) sectiune InvoiceLine (1) sectiune AccountID (1)
eroare atribut: : atribut prezent dar vid nepermis
E: SourceDocuments (1) sectiune PurchaseInvoices (1) sectiune Invoice (84) sectiune InvoiceLine (1) sectiune AccountID (1)
eroare regula: AccountID: ID-ul contului [] trebuie sa se gaseasca in planul de conturi.

tomac

#5 Mesaj de tomac »

Aveți și nu prea-mi dau seama cum, facturi care au lipsă cont. Vedeți în secțiunea de documente sursă la acele facturi ce e cu ele.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Închis