E: Header (1) sectiune AuditFileRegion (1)
eroare atribut: : atribut prezent dar vid nepermis
E: Header (1) sectiune AuditFileRegion (1)
eroare regula: Region: Pentru tara 'RO' codul regiunii nu face parte din lista
E: Header (1) sectiune Company (1) sectiune Address (1) sectiune Region (1)
eroare atribut: : atribut prezent dar vid nepermis
E: Header (1) sectiune Company (1) sectiune Address (1) sectiune Country (1)
eroare regula: Region: Pentru tara 'RO' codul regiunii nu face parte din lista
D406 eroare
Re: D406 eroare
Nu ati completat toate datele legate de terti (clienti si furnizori): lipseste localitatea, adresa, etc. este loc gol acolo.
De ce lucrati asa?
Nu ne-a pus SAGA la dispozitie aproape TOT legat de furnizori si de clienti?
Mergeti la FURNIZORI, aveti acolo sus un buton VERIFICARE TOTI......
Apasati-l!
Refaceti D406
De ce lucrati asa?
Nu ne-a pus SAGA la dispozitie aproape TOT legat de furnizori si de clienti?
Mergeti la FURNIZORI, aveti acolo sus un buton VERIFICARE TOTI......
Apasati-l!
Refaceti D406
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
Buna ziua!
Am urmatoarea speta pt care va solicit ajutorul. Am emis o factura in euro pentru Cehia.
Si am urmatoarea eroare E: MasterFiles (1) sectiune Suppliers (1) sectiune Supplier (12) sectiune CompanyStructure (1) sectiune Address (1) sectiune Country (1)
eroare regula: Region: Pentru tara 'RO' codul regiunii RO-CZ nu face parte din lista
E: SourceDocuments (1) sectiune PurchaseInvoices (1) sectiune Invoice (19) sectiune SupplierInfo (1) sectiune BillingAddress (1) sectiune Country (1)
eroare regula: Billing Address Region: Pentru tara 'RO' codul regiunii RO-CZ nu face parte din lista
Ma puteti ajuta cu o solutie pt aceasta problema? Va multumesc anticipat.
Am urmatoarea speta pt care va solicit ajutorul. Am emis o factura in euro pentru Cehia.
Si am urmatoarea eroare E: MasterFiles (1) sectiune Suppliers (1) sectiune Supplier (12) sectiune CompanyStructure (1) sectiune Address (1) sectiune Country (1)
eroare regula: Region: Pentru tara 'RO' codul regiunii RO-CZ nu face parte din lista
E: SourceDocuments (1) sectiune PurchaseInvoices (1) sectiune Invoice (19) sectiune SupplierInfo (1) sectiune BillingAddress (1) sectiune Country (1)
eroare regula: Billing Address Region: Pentru tara 'RO' codul regiunii RO-CZ nu face parte din lista
Ma puteti ajuta cu o solutie pt aceasta problema? Va multumesc anticipat.
Aveți facturi emise către dvs de furnizori ce ce au țara RO și la județ e altceva decât codul județului. Puneți B. De exemplu NOTINO care e salvat cu țară RO și la județ CZ de la Cehia.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.