factura externa
Re: factura externa
da e aic.. așa e.. nu am citit atent.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
-
gandilac182
Multumesc de raspuns!
-
gandilac182
Buna ziua!
Cu privire la factura mentionata mai sus revin. La inregistrare in meniul Furnizori la verificare imi da mesaj denumire:?????? , Adresa:???? desi le-am inregistrat dar cu litere romanesti.
Cum se poate inregistra cu literele tarii respective? (Bulgaria) Cod Vies cu YES la ambele firme.
In intrari valuta cand dau pe validez imi da mesajul :Intrarea este validata deja.Validarea nu s-a efectuat.Nu stiu care ar putea fi cauza de nu se valideaza corect.
Rog ajutor , multumesc!
Cu privire la factura mentionata mai sus revin. La inregistrare in meniul Furnizori la verificare imi da mesaj denumire:?????? , Adresa:???? desi le-am inregistrat dar cu litere romanesti.
Cum se poate inregistra cu literele tarii respective? (Bulgaria) Cod Vies cu YES la ambele firme.
In intrari valuta cand dau pe validez imi da mesajul :Intrarea este validata deja.Validarea nu s-a efectuat.Nu stiu care ar putea fi cauza de nu se valideaza corect.
Rog ajutor , multumesc!
Probabil nu face conexiune cu Anaful : pune simbolul tarii respective urmat de VAT-ul furnizorului.
Mesajul apare cu ?????? pentru că nu există suport pentru caracterele alfabetului chirilic.
Mesajul legat de validare apare rareori. Poate să apară dacă această intrare s-a valida și devalidat simultan de pe dispozitive separate.
Accesați ecranul întreținere bd selectați pagina verificare date și apăsați verificare id-uri
Mesajul legat de validare apare rareori. Poate să apară dacă această intrare s-a valida și devalidat simultan de pe dispozitive separate.
Accesați ecranul întreținere bd selectați pagina verificare date și apăsați verificare id-uri
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
gandilac182
Buna ziua!
Am urmat pasii ce mi i-ati indicat si la verificare id-uri da ok.
Numai pe un singur pc am programul acum client server.
Va multumesc de indrumari!Nu stiu cum se va rezolva, sper inca!
Am urmat pasii ce mi i-ati indicat si la verificare id-uri da ok.
Numai pe un singur pc am programul acum client server.
Va multumesc de indrumari!Nu stiu cum se va rezolva, sper inca!
Buna ziua,
La un ONG (neplatitor de tva),fara activitate economica,pentru facturile primite de servicii medicale si cazare din SUA ,se plateste vreun impozit in Romania? Ce declaratii trebuie depuse in Romania?Mentionez ca facturile sunt pentru cazarea insotitorului unui copil ce va fi operat in SUA si tratamentele ulterioare operatiei.
La un ONG (neplatitor de tva),fara activitate economica,pentru facturile primite de servicii medicale si cazare din SUA ,se plateste vreun impozit in Romania? Ce declaratii trebuie depuse in Romania?Mentionez ca facturile sunt pentru cazarea insotitorului unui copil ce va fi operat in SUA si tratamentele ulterioare operatiei.
ONG-ul nu plătește niciun impozit în România pentru aceste facturi și nu depune declarații fiscale aferente. Doar înregistrează cheltuielile în contabilitate. Ține toate documentele justificative: facturile din SUA, dovezile plății, documentele medicale care arată scopul (operația copilului și cazarea însoțitorului).
Acestea vor arăta că nu e vorba de o activitate economică, ci de cheltuieli conform scopului ONG-ului.
Acestea vor arăta că nu e vorba de o activitate economică, ci de cheltuieli conform scopului ONG-ului.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
Va multumesc mult!
Buna ziua,
incerc sa emit o factura externa si nu se salveaza.
Am urmatorul mesaj: Comanda nu s-a executat in tabela export. Connectivity error:[ODBC Firebird Driver][Firebird] validation error for column 'EXPORT', 'PK', value'*** null***' ID_IESIRE 1560
Ma puteti ajuta?
incerc sa emit o factura externa si nu se salveaza.
Am urmatorul mesaj: Comanda nu s-a executat in tabela export. Connectivity error:[ODBC Firebird Driver][Firebird] validation error for column 'EXPORT', 'PK', value'*** null***' ID_IESIRE 1560
Ma puteti ajuta?
- balazse246
Actualizeaza programul, chiar daca ai ultima versiune.
Sa ne zici daca asa a functionat.
Sa ne zici daca asa a functionat.
Buna!
da, am actualizat programul (desi aveam ultima versiune) si am reusit sa emit facturile.
Multumesc, o zi frumoasa!
da, am actualizat programul (desi aveam ultima versiune) si am reusit sa emit facturile.
Multumesc, o zi frumoasa!
Buna ziua. Firma neplatitore de TVA, achizitioneaza de la o firma din Republica Moldova servicii in valoare de 1200 lei, factura este fara TVA. Ce implicatii are pentru firma din Romania? Multumesc mult.
Pentru serviciile de 1.200 lei din Republica Moldova, firma ta neplătitoare de TVA în România trebuie să:
Se înregistreze în scopuri de TVA conform art. 317
Aplice TVA de 21% prin taxare inversă
Declari și plătești 252 lei TVA în D301 până la termenul legal
Se înregistreze în scopuri de TVA conform art. 317
Aplice TVA de 21% prin taxare inversă
Declari și plătești 252 lei TVA în D301 până la termenul legal