Cod acces SPV
Cod acces SPV
Buna ziua! Incerc sa intru pe SAGA in E Factura, a scris ca codul de acces a expirat, imi cere un nou cod de acces. Incerc sa generez codul de acces si primes eroarea "Nu exista niciun CIF pt care sa aveti drept in SPV".
Am intrat pe https://www.sagasoft.ro/spv.php ca sa generez codul de acces manual, mi-l genereaza, il copiez apoi cand incerc sa il adaug in SAGA si sa il salvez primesc eroare.
Mentionez ca am acces la SPV si semnatura digitala a fost actualizata luna trecuta. Online pot sa intru in SPV cu aceasi semnatura.
Am intrat pe https://www.sagasoft.ro/spv.php ca sa generez codul de acces manual, mi-l genereaza, il copiez apoi cand incerc sa il adaug in SAGA si sa il salvez primesc eroare.
Mentionez ca am acces la SPV si semnatura digitala a fost actualizata luna trecuta. Online pot sa intru in SPV cu aceasi semnatura.
Re: Cod acces SPV
Incercati sa dezinstalati driverul token, restartati windowsul si descarcati din nou driverul de pe site si reinstalati. Actualizati saga si incercati generarea codului din saga e-factura.
Buna ziua. Am fix aceiași problema. Am avut certificat in cloud de la transsped care a expirat in august. Acum am scos unul nou tot de la ei si tot in cloud.
Cu cel vechi reusisem sa il fac sa functioneze corect prin generarea codului pe pagina web Saga si introducerea lui manuala in ecranul efactura.
Astfel Saga putea sa incarce automat facturile la Anaf.
Cu certificatul nou, pe care l-am actualizat la Anaf si unde ma pot loga manual in SPV e-factura nu mai pot sa il introduc in Saga si primesc eroarea
"Nu exista niciun CIF pt care sa aveti drept in SPV".
Am intrat in Certificate Manager din calculatorul meu si am sters ambele certificate care apareau de la transsped, cel nou si cel vechi, expirat.
Fara ele Saga nici macar nu imi da posibilitatea sa incarc vreun certificat.
Am dezinstalat versiunea veche de la EasySign si am instalat ultima versiune.
Am incarcat din nou certificatul in Windows prin programul transsped EasySign, dar am aceiasi eroare.
Rog un pic de ajutor daca e cineva care a mai trecut prin aceasta problema si a reusit sa o rezolve.
Multumesc
Cu cel vechi reusisem sa il fac sa functioneze corect prin generarea codului pe pagina web Saga si introducerea lui manuala in ecranul efactura.
Astfel Saga putea sa incarce automat facturile la Anaf.
Cu certificatul nou, pe care l-am actualizat la Anaf si unde ma pot loga manual in SPV e-factura nu mai pot sa il introduc in Saga si primesc eroarea
"Nu exista niciun CIF pt care sa aveti drept in SPV".
Am intrat in Certificate Manager din calculatorul meu si am sters ambele certificate care apareau de la transsped, cel nou si cel vechi, expirat.
Fara ele Saga nici macar nu imi da posibilitatea sa incarc vreun certificat.
Am dezinstalat versiunea veche de la EasySign si am instalat ultima versiune.
Am incarcat din nou certificatul in Windows prin programul transsped EasySign, dar am aceiasi eroare.
Rog un pic de ajutor daca e cineva care a mai trecut prin aceasta problema si a reusit sa o rezolve.
Multumesc
Teoretic daca reusiti sa semnati un pdf cu semnatura cloud ar trebui sa mearga si cu SPV saga de pe portal (https://www.sagasoft.ro/spv.php).
Easysign trebuie sa va descarce certificatele in windows.. sa le recunoasca toate browserele existente si acrobat-ul. Daca acrobatu-ul recunoaste certificat-ul cloud si puteti semna, atunci cel putin EdgeBrowser trebuie sa funtioneze (pt. ca e nativ din windows). Nu am inteles daca se activeaza OTP-ul cand accesati portalul ANAF si daca va puteti loga in SPV, si cu care browser faceti accesarea. Daca rezolvati logarea pe ANAF atunci ar trebui sa mearga si in pagina de reinnoire SPV de la sagasoft cu acelasi browser.
Easysign trebuie sa va descarce certificatele in windows.. sa le recunoasca toate browserele existente si acrobat-ul. Daca acrobatu-ul recunoaste certificat-ul cloud si puteti semna, atunci cel putin EdgeBrowser trebuie sa funtioneze (pt. ca e nativ din windows). Nu am inteles daca se activeaza OTP-ul cand accesati portalul ANAF si daca va puteti loga in SPV, si cu care browser faceti accesarea. Daca rezolvati logarea pe ANAF atunci ar trebui sa mearga si in pagina de reinnoire SPV de la sagasoft cu acelasi browser.
Nu am incercat sa semnez documente ca pt moment nu sunt interesat de asta.
Pot sa accesez SPV Anaf cu parola si OTP si sa intru la efactura unde pot trimite manual facturile generate de saga.
NU pot sa fac saga P.S. sa trimita automat facturile din programul instalat pe calculator.
A functionat cu vechea semnatura. Acum cand incerc sa introduc codul de acces in SPV care il cere programul, mai exact fereastra eFacturi, cand dau salvare imi apare eroare.
Pot sa accesez SPV Anaf cu parola si OTP si sa intru la efactura unde pot trimite manual facturile generate de saga.
NU pot sa fac saga P.S. sa trimita automat facturile din programul instalat pe calculator.
A functionat cu vechea semnatura. Acum cand incerc sa introduc codul de acces in SPV care il cere programul, mai exact fereastra eFacturi, cand dau salvare imi apare eroare.
Pana sa folositi programul din calculator, cu acelasi browser cu care va logati in ANAF SPV, accesati pagina https://www.sagasoft.ro/spv.php
Generati acolo un cod acces (cu OTP), un cod text lung. Acel cod il copiati, deschideti saga din calculator si la e-Facturi dupa ce dati click, lipiti acel cod in casuta alba care apare in fereastra Cod de acces SPV.
Generati acolo un cod acces (cu OTP), un cod text lung. Acel cod il copiati, deschideti saga din calculator si la e-Facturi dupa ce dati click, lipiti acel cod in casuta alba care apare in fereastra Cod de acces SPV.
Asa am facut. Asta e singura metoda pt transsped cloud care a functionat si cu semnatura veche.
Generez codul pe sagasoft si il copiez in programul din calculator.
Si degeaba. La semnatura asta noua imi spune ca nu exista niciun CIF.
Nu stiu exact ce cif cauta el si unde il cauta ca sa incerc sa abordez problema la radacina.
Multumesc pt ajutor
Generez codul pe sagasoft si il copiez in programul din calculator.
Si degeaba. La semnatura asta noua imi spune ca nu exista niciun CIF.
Nu stiu exact ce cif cauta el si unde il cauta ca sa incerc sa abordez problema la radacina.
Multumesc pt ajutor
Cat a trecut de la reinnoirea in portalul ANAF? Cred ca reinnoirea merge greu cu cert in cloud. Mai asteptati pana maine.
Azi dimineata am facut reinoirea. In 10 minute am primit mail cu faptul ca contul este functional si ulterior, cam la 1-2 ore am putut sa ma loghez in spv cu noul certificat.
Nu imi dau seama daca problema este la saga sau la anaf.
Oricum mai incerc si maine si poimaine si tot asa.
Tot e bine ca pot incarca facturi manual prin contul spv online.
Nu imi dau seama daca problema este la saga sau la anaf.
Oricum mai incerc si maine si poimaine si tot asa.
Tot e bine ca pot incarca facturi manual prin contul spv online.
Aaa...pai azi!? Deci API ANAF - PHP OAuth2 se actualizeaza la 24 de ore.
Asta face acel buton din https://www.sagasoft.ro/spv.php
Maine va functiona... adica spre dimineata.
Asta face acel buton din https://www.sagasoft.ro/spv.php
Maine va functiona... adica spre dimineata.
Superb, atunci mai vedem ce se intampla maine.
Merci de ajutor.
O seara buna.
Merci de ajutor.
O seara buna.
Buna dimineata,
Am incercat acum inca odata si a functionat perfect.
Am mai invatat ceva.
Multumesc foarte mult pt ajutor.
O zi buna
Am incercat acum inca odata si a functionat perfect.
Am mai invatat ceva.
Multumesc foarte mult pt ajutor.
O zi buna