Buna ziua!
Suntem firma Briogrup Profesional RO17675860 , avem contract cu dumneavoastra pana in decembrie 2025 , avem urmatoarea problema:
- pentru evidenta cantitativ-valorica - am urmat toti pasii pentru schimbarea TVA de la 19 la 21% , a fost schimbat TVA-ul insa preturile de intrare a produselor le-a preluat in august cu 2% mai mic.
Cum remediem aceasta problema.
Va rugam un raspuns urgent!
Va multumim!
modifcare cota TVA evidenta cantitativ-valorica
Trimiteti acest mesaj pe mail la [email protected]
Pe forum sunt discutii intre clientii saga.
Pe forum sunt discutii intre clientii saga.
- balazse246
Pentru stoeaci
In mod normal, cand ai actualizat programul, in fereastra in cauza aparea si o optiune pe care daca il bifezi iti mareste si pretul de vanzare.
Daca nu, atunci poti sa exporti in excel lista de la "articole", faci un calcul pentru pretul de vanzare, dupa care il importi (fisierul trebuie sa contina codul de articol si pretul de vanzare, atentie, la pret sa il ai la doua zecimale).
PS. Data viitoare verifica in ce topic postezi.
In mod normal, cand ai actualizat programul, in fereastra in cauza aparea si o optiune pe care daca il bifezi iti mareste si pretul de vanzare.
Daca nu, atunci poti sa exporti in excel lista de la "articole", faci un calcul pentru pretul de vanzare, dupa care il importi (fisierul trebuie sa contina codul de articol si pretul de vanzare, atentie, la pret sa il ai la doua zecimale).
PS. Data viitoare verifica in ce topic postezi.
Re: modifcare cota TVA evidenta cantitativ-valorica
Acum nu mai putem factura cu cotele de 19% si 9% consumul de energie si apa pe luna anterioara la chiriasi.
- balazse246