Reges Online
Reges Online
Buna ziua,
pentru inregistrarea unei societati in reges ,pentru un salariat al societatii care este desemnat sa transmita datele in reges,este necesara imputernicire notariala?
multumesc,
pentru inregistrarea unei societati in reges ,pentru un salariat al societatii care este desemnat sa transmita datele in reges,este necesara imputernicire notariala?
multumesc,
-
botezatud298
Re: Reges Online
Da.
M-am inrolat ieri in sistemul REGES si mi-au solicitat urmatoarele documente:
-CUI societate
-procura notariala
-act constitutiv.
Toate documentele au fost semnate electronic de catre mine si incarcate in sistem.
-CUI societate
-procura notariala
-act constitutiv.
Toate documentele au fost semnate electronic de catre mine si incarcate in sistem.
Daca administratorul are semnatura, poate deschide cont si apoi , salariatul daca a facut cont cu semnatura sa, poate sa acceseze prin buton delegare si nu mai este nevoie de imputernicire notariala si alte documente! Asa am rezolvat, dupa intrebari telefonice la ITM.,
Sunt in aceeasi situatie sunt angajat si am semnatura digitala:botezatud298 scrie: ↑Mie Aug 06, 2025 5:02 pm Da.
-CUI societate
-procura notariala
-act constitutiv.
- cui societatea inseamna certificatul de la RegCom?
- am procura notariala
- act constitutiv - sa-l cer de la administrator?
Actele trebuie scanate?
Si cum le semnezei cu semnatura ta?
Sau cand le incarci atunci trebuie sa semnezi digital?
Multumesc anticipat pentru raspuns!!!
nu am avut procura, am atasat contractul de prestari servicii;
-
botezatud298
stroescud scrie: ↑Vin Aug 08, 2025 9:35 amSunt in aceeasi situatie sunt angajat si am semnatura digitala:botezatud298 scrie: ↑Mie Aug 06, 2025 5:02 pm Da.
-CUI societate
-procura notariala
-act constitutiv.
- cui societatea inseamna certificatul de la RegCom?
- am procura notariala
- act constitutiv - sa-l cer de la administrator?
Actele trebuie scanate?
Si cum le semnezei cu semnatura ta?
Sau cand le incarci atunci trebuie sa semnezi digital?
Multumesc anticipat pentru raspuns!!!
-CUI societate inseamna certificatul de la RC
-procura notariala
-act constitutiv (solicitat de la administrator)
Acestea vor fi semnate digital de catre persoana nominalizata in procura inainte de incarcarea in sistem.
Dupa incarcarea in sistem se va primi mail de acceptare sau comunicare daca mai e nevoie si de alte documente.
O zi buna!
Pasii de inrolare in reges online ca reprezentant al unui angajator:
- Trebuie sa aveti formularul de la anaf de confirmare a semnaturii digitale dat de firma de la care aveti semnatura.
(daca nu il mai aveti, cereti din nou la firma cu semnatura digitala)
-Scanate si semnate digital: Certificatul RC al firmei, actul constitutiv si procura notariala .
1- intrati pe site si completati nume prenume, cnp si se incarca confirmarea semnaturii.
O sa primiti pe adresa de mail o cerere de confirmare a identitatii contului creat.
2- se intra la firme si se adauga firma pentru care vreti sa lucrati si se incarca celelalte 3 documente, semnate digital
Pe acea pagina aveti confirmarea primirii cererrii si apoi validarea ca reprezentant legal al firmei.
Trebuie sa ramaneti pe acea pagina pentru a vedea diversele validari sau daca se mai cer documente in plus.
Atentie, dupa validare nu mai puteti intra in REVISAL pentru acea firma.
Dureaza cam 30 minute toata tarasaneia.
Sa aveti succes!
P.S.- am omis- toate operatiile de inrolare se fac avand tokenul cu semnatura introdus in PC/laptop.
- Trebuie sa aveti formularul de la anaf de confirmare a semnaturii digitale dat de firma de la care aveti semnatura.
(daca nu il mai aveti, cereti din nou la firma cu semnatura digitala)
-Scanate si semnate digital: Certificatul RC al firmei, actul constitutiv si procura notariala .
1- intrati pe site si completati nume prenume, cnp si se incarca confirmarea semnaturii.
O sa primiti pe adresa de mail o cerere de confirmare a identitatii contului creat.
2- se intra la firme si se adauga firma pentru care vreti sa lucrati si se incarca celelalte 3 documente, semnate digital
Pe acea pagina aveti confirmarea primirii cererrii si apoi validarea ca reprezentant legal al firmei.
Trebuie sa ramaneti pe acea pagina pentru a vedea diversele validari sau daca se mai cer documente in plus.
Atentie, dupa validare nu mai puteti intra in REVISAL pentru acea firma.
Dureaza cam 30 minute toata tarasaneia.
Sa aveti succes!
P.S.- am omis- toate operatiile de inrolare se fac avand tokenul cu semnatura introdus in PC/laptop.
Buna ziua
Am primit respingere, motivul: Decizie: Procura sa aiba mentiunea delegare creare acces reges online.
Notarul a folosit urmatoarea mentiune "in vederea solicitarii si obtinerii autorizarii accesului in Registrul general de evidenta a salariatilor (REGES ONLINE) in numele [denumirea angajatorului] si sa efectueze toate demersurile necesare in acest scop".
A mai intampinat cineva aceasta situatie? Ati facut alta procura?
Am primit respingere, motivul: Decizie: Procura sa aiba mentiunea delegare creare acces reges online.
Notarul a folosit urmatoarea mentiune "in vederea solicitarii si obtinerii autorizarii accesului in Registrul general de evidenta a salariatilor (REGES ONLINE) in numele [denumirea angajatorului] si sa efectueze toate demersurile necesare in acest scop".
A mai intampinat cineva aceasta situatie? Ati facut alta procura?
Pai e gresit, cum sa scrie 'in vederea solicitarii si obtinerii autorizarii ...". Angajatorul deleaga strict un salariat pentru acces si operare in Reges, cui ii cere solicitare si obtinere prin notar, ITM-ului?!!!
Cred ca sunteti mai nou in aceasta breasla.... Doar nu este prima data cand cei din intitutiile statului refuza o procura, chiar notariala ca nu scrie exact cum scrie in lege/ordin.... Oricum notarii fac procurile cum cred ei, fiecare are modelul lui, iar angajatii statului nostru aplica legea cum cred si o inteleg ei. Iar noi suntem pusi pe drumuri... "ca avem timp destul", si sa muncim sa ne intretinem pe noi, si sa platim la stat atatea dari si sa respectam ce crede fiecare functionar al statului acesta!!!!
@nastea, cu mine vorbesti? Nu sunt deloc nou(a) in aceasta breasla....banuiesc ca te referi la breasla contabililor...E prost intocmita procura : tu administrator imputernicesti pe cineva sa obtina acces si sa opereze in reges, ori prin aceasta procura el nu imputerniceste, el solicita cuiva sa fie de acord cu delegarea pe care o doreste el ca sa faca demersuri.... limba romana e frumoasa, dar grea pentru unii administratori, ca banuiesc ca el a intocmit-o, nu notarul, notarul autentifica ce ii duci.
- Notarii au modele de procuri pentru orice.ione193 scrie: ↑Sâm Sep 06, 2025 8:26 am Buna ziua
A mai intampinat cineva aceasta situatie? Ati facut alta procura?![]()
Dar cel care cere procura de notificare trebuie sa spuna clar despre ce este vorba.
Dar unii sunt, vorba cantecului "Las-o ba, ca merge asa!"
Eh, nu merge!
Trebuiesc mentionate toate entitatile ce le poti acceasa, prin vointa administratorului, cu semnatura ta digitala.
Formularea care este la mine: ... ca in numele meu sa reprezinte societatea(...)....in relatia cu ITM- operare REGES ONLINE, ANAF, e-Guvernare-transmitere declaratii, SPV, e-factura...