Buna ziua,
Am sesizat acum recnt ca ,un Furnizor are tva-ul anulat ,(tva anulat din Ianuarie 2025) ,tva care inca este anulat.El a emis fact cu tva si vreau sa va cer o parere ce sa fac acum pt ca suma este destul de mare 50.000 lei
Sa fac D300 si sa trec acest tva la deducere tva cu - ca sa ma incarc cu acesta ?
sau
Trebuie sa-i spun fz sa storneze fact si sa le emita fara tva ?
COD tva anulat
Re: COD tva anulat
Furnizorul este OBLIGAT sa emita factura cu TVA dar sa scrie ca acel TVA este nedeductibil.
Treceti pe regularizari cu semnul minus TVA-ul aferent facturilor emise de furnizor.
Treceti pe regularizari cu semnul minus TVA-ul aferent facturilor emise de furnizor.
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
TVA -ul este nedeductibil dar cand isi i-a codul de tva inapoi Fz poate sa colecteze tva iar eu sa l deduc sau trec pe regular.-50000 ?
Da,
Cand furnizorul isi recupereaza codul, puteti sa va deduceti acel TVA considerat acum nedeductibil.
Cand furnizorul isi recupereaza codul, puteti sa va deduceti acel TVA considerat acum nedeductibil.
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
si daca maine isi i-a codul de tva inapoi si eu nu am trecut pe regeularizari nimic deocamdata pt ca, m-am gandit sa fac acum la inchidere IULIE ,in acest caz mai trec pe regularizari sau merg inainte ca si pana acum?