contabilizare diferente salariale din 2022castigate iprin H.j. in 2025

vasilec302

contabilizare diferente salariale din 2022castigate iprin H.j. in 2025

#1 Mesaj de vasilec302 »

Buna ziua.
Va rog frumos sa ma ajutati pentru inregistrarea diferentelor salariale din anul 2022 castigate in instanta in anul 2025 .
Folosesc programul SAGA C
Am listat notele contabile anterioare pe care trebuie sa le modific,
Am devalizat statele de plata care se modifica,
Am adaugat diferente salariale, salvat si validat,am listat n.c. cu salarii modificata,
Am intocmit Declaratiile 112 recapitulative si care au fost validate.
Insa am o problema referitoare la drepturile salariale modificate intrucat nu pot modifica n.c. de salarii din fisierul cu statele de plata si nici atricolele contabile generate din program.
Ma poate ajuta?
Multumesc.

herganiec

Re: contabilizare diferente salariale din 2022castigate iprin H.j. in 2025

#2 Mesaj de herganiec »

eu faceam alta firma identica, restauram arhiva din firma respectiva la zi si devalidam statele până la 2022.. refaceam statele.. rectificativa d112.
comparam statul lunar din 2022 facut acum cu perosana adaugata, cu cel vechi.. si calculam diferentele lunare pana la iulie 2025.. ca sa stiti cât virați diferențele..
și operam prin articole contabile la iulie diferențele cu NC..
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”

vasilec749

#3 Mesaj de vasilec749 »

Multumesc frumos.
Dar nu prea ma pricep cu programul informatic.
Totusi nu sar putea modifica n.c. de salarii din fisierul de salarii si din articolele contabile modificate de program?

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

pai diferentele trebuie inregistrate la zi prin articole contabile.. nu aveti ce NC sa modificati. doar diferentele le cumulati pe toate lunile si le inregitrati la iulie 2025 si le platiti ..
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”

Scrie răspuns