Eroare 52
Eroare 52
Am actualizatr saga de la vers. 589 la 593 si la actualizarea bazelor de date la fiecare firma imi cere sa aleg ceva .... nu stiu ce (o baza de date, dar nu stiu care) .... Daca dau anulare imi apare urmatorul mesaj: "Eroare la conversie baza de date pentru firma cu cod 001 Nr. eroare 52 - No table is open in the current work area. Tabela ." Ce anume se intampla? Multumesc.
Re: Eroare 52
Incercati actualizarea intr-un saga nou noutz doar cu societatea respectiva.
Redenumiti saga cel vechi (folderul curent de instalare). Reinstalati cel mai nou saga kit complet. Activati si restartati programul sa fie cu lista goala. Creeati societatea in cauza si validati pe zero. Restaurati (din alta locatie) din saga cel vechi la societatea respectiva ultima salvare.
Daca tot aveti eroare considerati sa trimiteti la saga baza de date (ultimele arhive zip din backup) sa incerce ei repararea si actualizarea la ultima versiune.
PS: nu uitati sa refaceti la loc denumirea corecta la saga cel vechi.
Redenumiti saga cel vechi (folderul curent de instalare). Reinstalati cel mai nou saga kit complet. Activati si restartati programul sa fie cu lista goala. Creeati societatea in cauza si validati pe zero. Restaurati (din alta locatie) din saga cel vechi la societatea respectiva ultima salvare.
Daca tot aveti eroare considerati sa trimiteti la saga baza de date (ultimele arhive zip din backup) sa incerce ei repararea si actualizarea la ultima versiune.
PS: nu uitati sa refaceti la loc denumirea corecta la saga cel vechi.