import csv incomplet din bt

Posteaza aici informatii despre erorile care ti-au aparut.
Închis
sandulescut

import csv incomplet din bt

#1 Mesaj de sandulescut »

Buna ziua! am intampinat o problema si nu stiu unde :se agata: treaba. fac import csv extrase cont din transilvania dar din 2 tranzactii in saga aduce doar 1. transferul pe :+: nu-l aduce, doar comisionul pe :-:. oare de ce? daca deschid fisierul in office in csv imi apar ambele tranzactii dar in saga se descarca doar comisionul nu si incasarea in cont. sper ca ma fac inteleasa. multumesc in avans de ajutor!

ferenta192

Re: import csv incomplet din bt

#2 Mesaj de ferenta192 »

Ambele tranzactii sunt in aceeasi zi?
p.s. Eu de la BT import tranzactiile, nu extrasul de cont!
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!

sandulescut

#3 Mesaj de sandulescut »

Multumesc de raspuns. da, e o singura operatie,de incasare. am 123 lei + si 0.23 (parca) pe -, comision. comisionul mi-l descarca, incasare nu. da, din tranzactii iau si eu csv-ul. astazi am descarcat doar incasarea, se emite csv, dar cand deschid "import extrase", este gol,nu preia nimic. adica problema este pe 1 singura tranzactie. am vorbit la BT si spun ca nu este problema lor, nu au mai intampinat asa ceva, csv-urile se emit automat. nu ma pot ajuta. stiu ca 1 singura operatie o pot face eu manual in saga. ideea este ca s-ar putea sa se mai intample si la altcineva si sa aflam cauza.

ciucam544

#4 Mesaj de ciucam544 »

Poate este o eroare de "formatare".Comparati cu alte csv-uri asemanatoare la acel rind. Sa nu fie caractere diferite pentru coloane: spatiu, tab, virgula, punct si virgula in alta ordine etc. Deschideti cu notepad ca e mai simplu, excelul nu arata exact ce este in acel csv pentru ca transforma acele caractere in coloane.

sandulescut

#5 Mesaj de sandulescut »

Multumesc de raspuns. se pare ca este problema de la banca, cum se emite csv-ul. am cerul interval de timp pe mai multe zile si mi-a incarcat si acea suma care nu mi se descarca in saga, dar ultima incasare(din ultima zi din intervalul selectat) iar nu o preia(desi alte incasari din acea zi le preia), desi apare in cont ca tranzactie, in csv nu apare. e vorba de 1 tranzactie cu o zi inainte de data cand fac solicitare tranzactii, observ ca daca faca emitere csv dupa mai multe zile de la data tranzactiei functioneaza. Multumesc!

Închis