Concediu odihna

sabaul

Concediu odihna

#1 Mesaj de sabaul »

In luna Iunie sunt de luat conform programare concedii 21 de zile. Avand in vedere ca luna iunie are 20 de zile lucratoare cum procedez? Scriu 21 de zile in luna Iunie sau 20 in luna Iunie si inca o zi luna Iulie?
Multumesc.

herganiec

Re: Concediu odihna

#2 Mesaj de herganiec »

merge și așa sau rămăne cu o zi să o primescă altă dată.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”

poganm300

#3 Mesaj de poganm300 »

Daca am inceput sa lucrez in SAGA din ianuarie si am salariati care au zile de co de luat din anii anteriori,pe langa cele 21 de zile cuvenite in decursul anului, unde pot sa adaug aceste zile in saga ?

paturcai

#4 Mesaj de paturcai »

Modificati in SALARIATI numarul de zile (bara de meniu--->Fisiere---->SALARIATI)
Atentie!
Aceasta modificare are implicatii si pentru anul urmator.
Adica: daca un salariat are restanta din anul precedent 6 zile, iar anul acesta are dreptul la 20 de zile (aceasta cifra fiind trecuta in SALARIATI), se va modifica numarul de zile din 20 in 26, dar la inceputul urmatorului an, se va face modificarea din 26 in 20 (cat este in contractul individual de munca).
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!

Scrie răspuns