salariat cu timp partial ,nu apare in pontaj

pavalescug

salariat cu timp partial ,nu apare in pontaj

#1 Mesaj de pavalescug »

Buna ziua!

Am cateva contracte cu timp partial, respectiv 8h/luna , am setat timpul de lucru corect in salariati, dar am observat ca atunci cand generez pontajul din Saga, dupa ce calculez salariile....la acestia apar ore lucrate 0.....unde gresesc? :?

paturcai

Re: salariat cu timp partial ,nu apare in pontaj

#2 Mesaj de paturcai »

Ati ales "permanent", nu aveti bifat "functie de baza" si aveti ales 8 h/luna, la norma aveti 0 (zero)
Am facut aceeasi pasi ca dumneavoastra si eu ma vad in statul de plata cu 2 ore.
Controlati ca data de inceput sa fie cel putin 01 07 2025 (sa nu fie 01 08 2025 si sa faceti statul pentru luna iulie; si eu am facut aceasta greseala, acum 2 zile)
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!

pavalescug

#3 Mesaj de pavalescug »

paturcai scrie: Vin Aug 08, 2025 7:25 pm Ati ales "permanent", nu aveti bifat "functie de baza" si aveti ales 8 h/luna, la norma aveti 0 (zero)
Am facut aceeasi pasi ca dumneavoastra si eu ma vad in statul de plata cu 2 ore.
Controlati ca data de inceput sa fie cel putin 01 07 2025 (sa nu fie 01 08 2025 si sa faceti statul pentru luna iulie; si eu am facut aceasta greseala, acum 2 zile)
In stat imi apar orele lucrate, dar apar si la ore si la zile...8h/luna 8 zile...ciudat.....dar cand generez pontaj, nu apar orele deloc.

paturcai

#4 Mesaj de paturcai »

Nici nu au cum sa apara
Pontajul ete facut sa reflecte cat se munceste zilnic.
Nu are cum sa stie ca pe luna s-au muncit 8 ore (de exemplu)
Lasati pontajul asa cum vi-l face SAGA,eventual puteti modifica si pune intr-o zi, doua, sase, cate 1 ora.
Pontajul nu are legatura cu statul de plata, adica nu modifica orele care apar in Stat.
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!

Scrie răspuns