Cerere acces la registre in analiza/Reges Online
Cerere acces la registre in analiza/Reges Online
Buna ziua, reprezentantul legal al unei firme si-a facut cont pe Reges Online si a facut cererea de acces la registrul firmei. Cererea apare in analiza din data de 14.08.25. A mai avut cineva probleme cu intarzierea acordarii dreptului de acces la registre? Multumesc.
-
moldovanv416
Re: Cerere acces la registre in analiza/Reges Online
Reprezentantul legal este administratorul firmei? daca da , nu ar trebui sa fie in analiza . Cu ce s-a autentificat ? Roeid sau semnatura ? Firma este SRL?
Da, este administratorul. S-a inregistrat cu semnatura electronica.moldovanv416 scrie: ↑Mie Aug 20, 2025 4:07 pm Reprezentantul legal este administratorul firmei? daca da , nu ar trebui sa fie in analiza . Cu ce s-a autentificat ? Roeid sau semnatura ? Firma este SRL?
Este SRLcioancaa scrie: ↑Joi Aug 21, 2025 9:04 amDa, este administratorul. S-a inregistrat cu semnatura electronica.moldovanv416 scrie: ↑Mie Aug 20, 2025 4:07 pm Reprezentantul legal este administratorul firmei? daca da , nu ar trebui sa fie in analiza . Cu ce s-a autentificat ? Roeid sau semnatura ? Firma este SRL?
-
tobosv790
Ma intereseaza si pe mine subiectul acesta.
-
moldovanv416
incercati sa luati legatura cu ITM din judetul dvs sau contact Reges online.
In firmele respective exista mai multi administratori, respectiv reprezentanti legali?
Am rezolvat problema trimițând o noua cerere de acces la registru si am primit acces instant.