ref monografie venituri cenzori
-
zainescue113
ref monografie venituri cenzori
Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea chestiune. Am pe un ONG cenzori cu contract de mandat. Programul inregistreaza automat statul 621=401. Trebuie sa creez eu analitic pentru contul 401 la fiecare persoana in parte? Cum inreg plata? Multumesc frumos!
Re: ref monografie venituri cenzori
Daca programul a inregistrat pe 401 (ma rog nu stiu de ce nu ati creat un analitic), mergeti la Banca/Casa si inregistrati plata ca pe un ordin de plata / Dispozitie de plata:
401 = 5121 pentru suma neta platita
sau
401 = 5311 pentru suma neta platita
Este ca orice plata pe care o inregistrati catre un furnizor.
401 = 5121 pentru suma neta platita
sau
401 = 5311 pentru suma neta platita
Este ca orice plata pe care o inregistrati catre un furnizor.
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
-
zainescue113
Deci trebuia creat analitic furnizori inainte! Multumesc!
Dupa ce se creaza analiticul, mergeti si la configurare salarii si alegeti la CONTURI in coloana din dreapta 621 la ...401.analitic disinct.
Mergeti la statul de plata, devalidati, dati actualizare date si revalidati ca sa se actualizeze nota contabila cu modificarea de mai sus.
Mergeti la statul de plata, devalidati, dati actualizare date si revalidati ca sa se actualizeze nota contabila cu modificarea de mai sus.
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.