Am scris manual o factura cu tva corect adica :baza=300+tva(21%) adica 63=363 lei
In smartbil am completat factura gresit adica : baza=305,04+tva (19%) adica 57,96 =363 lei
Factura a fost incasata .
Cum corectez situatai astfel incat sa nu mai plimb banii sa i restitui clientului ?
FACT TVA GRESIT
Re: FACT TVA GRESIT
Stornati factura din Smartbill (cea cu 19%) si o refacturati cu 21% pentru ca este aceeasi valoare cu tot cu TVA.
Nu se intampla nimic
Nu se intampla nimic
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
Cum sa stornez daca a fost incasata .Ma gandeam la varianta sa fac o alta factura si trec pe prima pozitie cu - si facturez tva corect.
avem asa:
Fact val totala= 303.17 lei, baza impozabila 254.76 lei si tva 19%, 48.41 lei se face storno si
Fact corecta= 303.17 lei, baza impozabila 250.56 lei si tva 21%, 52.61 lei
Ca sa pici pe total document, daca ai si incasat factura, inseamna ca iti diminuezi venitul.Cum regularizez?
Fact val totala= 303.17 lei, baza impozabila 254.76 lei si tva 19%, 48.41 lei se face storno si
Fact corecta= 303.17 lei, baza impozabila 250.56 lei si tva 21%, 52.61 lei
Ca sa pici pe total document, daca ai si incasat factura, inseamna ca iti diminuezi venitul.Cum regularizez?
Stornati factura si emiteti alta
Nu conteaza ca s-a incasat
Venitul se diminueaza cu exact procentul cu care a care a crescut TVA.
Nu conteaza ca s-a incasat
Venitul se diminueaza cu exact procentul cu care a care a crescut TVA.
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
-
ardeleanul128
am primit o factura de la ppc pe luna august cu doua cote de tva 19% si 21%, programul nu ma lasa sa contabilizez si 19%
Vă lasă. Actualizați programul chiar dacă aveți deja instalat SAGA.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.