Cerere obtinere USER si PAROLA pentru REGES-ONLINE

Scrie răspuns
niciud442

Re: Cerere obtinere USER si PAROLA pentru REGES-ONLINE

#76 Mesaj de niciud442 »

Buna ziua,

Am si eu o nedumerire, ma aflu in situatia prestatorului si nu stiu daca am parcurs intreaga procedura, ca nu am incarcat niciun document pe niciunde.
Administratorul si-a facut cont, a delegat societatea prestatoare, in speta a mea, dupa delegare si primire acces vad si eu societatea ca autorizata si am acces la registrul firmei sa pot face modificari.
Am ratat vreun pas undeva? E nevoie sa incarc undeva contractul de prestari servicii/imputernicire notariala?

Multumesc

gheorghei642

#77 Mesaj de gheorghei642 »

(i)- Inseamna ca inregistrarea s-a facut si cheia de acces a fost obtinuta automat ( conectare la evidentele din ONRC pentru CUI-in cauza) ca/pe reprezentant legal -
Daca administratorul(reprezentantul legal) va atribuit datele de logare ( adresa e-mail, parola, certificatul calificat) puteti opera pe REGES-ONLINE, orice.
(ii)- Ca prestatator(expert contabil, contabil autorizat, firma de expertiza contabila, firma de contabilitate, alta persoana juridica) puteti crea contul REGES-ONLINE cu autentificare prin una din metodele mentionate de platforma si sa obtineti cheie de acces ( aprobare exclusiva ITM) ca Imputernicit - situatie in care va trebui sa completati o cerere la care incarcati documentele mentionate expres de platforma ( contractul de prestari servicii, CIF-ul/CUI-ul, dupa caz, pe care aplicati (pagina de pagina) semnatura digitala in vederea certificarii conformitatii cu originalul. Trimiteti cererea si in termen de maxim 3 zile lucratoare veti obtine accestul.

niciud442

#78 Mesaj de niciud442 »

Din contul societatii (creat pe baza semnaturii electronice a administratorului), m-a trecut pe mine ca firma prestatoare la delegati, fara sa incarce niciun document. Eu m-am inrolat in reges online cu societatea de contabilitate (pentru care verificarea s-a realizat pe baza evidentelor din ONRC), pe baza semnaturii mele electronice. Si am acces la registru, dar pe baza contului meu creat, cu semnatura mea electronica, diferita de datele de conectare ale administratorului.

Incerc sa inteleg daca e nevoie de a doua varianta explicata de dvs, sau e ok si cum ne-am inregistrat noi.

cretum

#79 Mesaj de cretum »

Buna ziua. Vreau sa creez cont regesonline pe semnatura electronica ca inputernicit dar imi spune ca e-mailul exista deja si nu pot merge mai departe.De la ITM a spus ca nu am cont deschis,nimic. Nu stiu ce sa fac.

balazse246

#80 Mesaj de balazse246 »

Pentru niciud442
Daca administratorul a delegat firma (ma gandesc ca nu persoana, adica reprezentantul firme prestatoare), atunci nu mai este nevoie de nimic.
Doar atunci trebuia imputernicire, daca tu ca si prestator de serviciu vroiai sa deschizi contul pentru client.

balazse246

#81 Mesaj de balazse246 »

Pentru cretum
Deja ti-ai creat cont pentru tine?

cretum

#82 Mesaj de cretum »

Nu am creat nici un cont .Eu am adresa mea valida care o am si la semnatura electronica. Dar cind vreau sa creez cont dedesuptul adresei imi apare scris ca E-mailul exista deja:. La ITM a spus ca nu figureaza nici un cont(nu am facut)Nu pricep ce se intimpla si ce trebuie sa fac.Ptr.o prietena am creat cont am transmis toate documentele fara probleme ,dar ptr.mine nu se poate.Poate aveti o solutie.Multumesc.
Ultima oară modificat Sâm Aug 30, 2025 8:12 am de către cretum, modificat 1 dată în total.

niciud442

#83 Mesaj de niciud442 »

Da, a delegat societatea de contabilitate, a trecut cui-ul, data contractului, de când începe delegarea.
In secțiunea delegați am observat că apare firma prestatoare, ca și delegat și un rand mai jos, eu ca reprezentant legal al firmei delegate, bănuiesc că e ok sa fie așa.
Am tot văzut colegi care menționează că trebuie încărcate documente, am sesizat și eu că pot face cerere acces la care sa incarc anumite documente dar nu am inteles in ce situație trebuie sa cer eu acces, atât timp cât văd că se poate că administratorul societății să treacă prestatorul la delegați și se aprobă instant. Am zis că nu fac eu ceva bine sau nu respect toți pasii.
La ITM am întrebat dacă mai notific undeva către ei că sunt prestator, cum făceam înainte și m-au trimis la plimbare să citesc legea

gheorghei642

#84 Mesaj de gheorghei642 »

niciud442_29 Aug.2025 15.00: Situația expusa, se încadrează perfect la delegare-registru curent.
Delegarea permite in REGES-ON LINE înregistrarea unei delegări (completând o cerere tip pe platforma) de acces în registrul curent, către o altă persoană sau entitate.
Delegarea poate fi făcută de către reprezentantul legal, următoarelor tipuri de delegați – alegând una dintre opțiunile:
- Prestator
- Angajat
- Angajat cu drept de delegare
Așadar, ceea ce faceți dumneavoastră, acum, prin delegare ca prestator, este corecta, nefiind necesara aprobarea/notificarea ITM.

balazse246

#85 Mesaj de balazse246 »

Pentru cretum
Daca ai adresa ta valida, atunci inseamna ca ti-ai facut cont si te autentifici pe baza de certificat (cel putin asa reiese din cele postate), atunci din contul tau adaugi firma pe care il doresti.

cretum

#86 Mesaj de cretum »

Buna ziua.Cred ca la inceput intrun fel am incercat dar nestiind ca trebuie sa dau repede confirmare pur si simplu am lasat asa gindindu-ma ca mai este timp sa ma edific.Acum imi spun ca e-mail exista deja.Nu imi da voie sa merg mai departe.

stroescud

#87 Mesaj de stroescud »

cretum scrie: Dum Aug 31, 2025 1:20 pm Buna ziua.Cred ca la inceput intrun fel am incercat dar nestiind ca trebuie sa dau repede confirmare pur si simplu am lasat asa gindindu-ma ca mai este timp sa ma edific.Acum imi spun ca e-mail exista deja.Nu imi da voie sa merg mai departe.
Acceseaza cu e-mailul si schimbi parola, ori ca o vrei sa o schimbi ori ca ai utat-o,
depinde ce te intreaba!
Incearca!

ganeam951

#88 Mesaj de ganeam951 »

pt cretum
Dupa schimbare parola email, intrati direct pe registru salariati cu adresa de email si parola, dati conectare si ar trebui sa functioneze. Am avut si eu situatia aceasta si asa am reusit.

cretum

#89 Mesaj de cretum »

pt.ganeam951.Eu am pus adresa si parola valida care o am si la semnatura electronica.Parola aia sa o schimb.?Nu prea le am cu schimbarile astea.Ma gindesc ca poate Dn.de la ITM pe care o cunosc poate cumva miine dimineata sa activeze sau sa anuleze si sa trec din nou de la inceput.O sa iau legatura cu ea.Multumesc foarte mult.

neacsun976

#90 Mesaj de neacsun976 »

stroescud scrie: Dum Aug 24, 2025 3:47 pm
neacsun976 scrie: Joi Iul 31, 2025 4:12 pm Buna ziua! Am citit si eu cele 4 pagini de aici si tot am vreo 2 intrebari :
1. Pot sa fac inscrierea ca imputernicit pentru 10 societati ( de exemplu) pe certificatul meu digital si pe o singura adresa de e.mail?
2. Am revisal la care figurez reprezentant legal ( de la inceputurile revisalului). Trebuie sa fac o corectie/ modificare inainte de a trece la revisal online?
PS.Am procura notariala la fiecare societate, de asta am asteptat pana acum, plus ca o platforma nou-infiintata, la inceputuri functioneaza.......nu!
Multumesc anticipat!
1-Pentrru User si Pass trebuie sa ai la indemana acel PDF de confirmare pentru ANAF, semnat de furnizorul semnaturii digitale.
Deoarece ti-l va cere pentru validare inscrierii persoanei pe platforma.
Daca nu ai pastrat ultima confirmare, trebuie sa descarci de la ANAf imputernicirea, sa otrimiti la furnizor care ti-o confirma.
2- Pentru inscriere firma, trebuie sa ai de la fiecare firma urmatoarele:
- Certificatul de la RC, Actul constitutiv si imputernicire notariala. Toate trebuie sa le semnezi cu semnatura ta digitala.
(semnare o faci prin Adobe)
3 - Dupa ce ai inscris prima firma, astepti confirmarea de la ITM si ai un buton unde zice"Adauga Firma"
Si le aduci si pe celelalte, una cate una in userul tau, pe o singura adresa ede e-mail, cu o singura semnatua digitala.
Vezi ca la firmele pentru care ceri trebuie sa fi angajat.
Daca esti prestator tot trebuie sa ai procura notariala.
Succes!!!
P.S.- De cand incepi trebuie sa ai introdus tokenul cu semnatura in PC/laptop.
Multumesc tare mult!! PS Scuze pentru intarziere, dar abia de maine ma apuc de inscris firmele in minunea de reges.

Scrie răspuns