Eroare conectare SAGA WEB
-
barbata779
Eroare conectare SAGA WEB
Mai intampina cineva probleme la conectarea in SAGA WEB astazi ? Ieri functiona fara probleme, astazi primesc mesajul ”A aparut o eroare. Reincercati mai tarziu”. Am incercat resetarea parolei, si primesc acelasi mesaj.
Multumesc!
Multumesc!
Re: Eroare conectare SAGA WEB
Acelasi mesaj si la mine.
aveti internet de la vodafone sau fostul upc? din reteaua digi nu sunt probleme
Buna ziua.
De sambata, dupa conectare in web apare o fereastra in care scrie BAZA DE DATE ESTE IN CURS DE ACTUALIZARE, si peste cateva secunde scrie A APARUT O PROBLEMA SI ACTUALIZAREA BAZEI DE DATE NU S-A PUTUT EFECTUA.
Ce trebuie de facut?
De sambata, dupa conectare in web apare o fereastra in care scrie BAZA DE DATE ESTE IN CURS DE ACTUALIZARE, si peste cateva secunde scrie A APARUT O PROBLEMA SI ACTUALIZAREA BAZEI DE DATE NU S-A PUTUT EFECTUA.
Ce trebuie de facut?
Accesați baza de date direct în browser. Dacă acolo aveți în continuare acest mesaj, trimiteți mail la SAGA indicând instanța la care aveți probleme. Instanța este numele fișierului RSA pe care l-ați primit pe mail.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Buna ziua. Am incercat sa accesez butonul Testeaza SAGA Web, dar apare mesajul 502 Bad Gateway, nginx. Dumneavoastra reusiti sa accesati sau doar la mine este problema datorita conexiunii la internet? Multumesc
Da momentan acea pagina este indisponibila si o parte din firmele gazduite din sagaweb. Cam asa e duminica, se face mentenanta.
-
vlasceanum963
de asta, nu pot lucra cu saga web .. nu pot incredinta firmele online pe ceva ce nu e sigur..
ba merge ba nu merge... 
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
- balazse246
Pentru vlasceanum963
Fiecare alege varianta dorita, se poate testa, iar daca nu este conform solicitarilor atunci renunti, ii la fel cum procedezi si cu partea de desktop.
Daca consideri ca securitatea nu este conforma, atunci ramai la desktop.
Fiecare alege varianta dorita, se poate testa, iar daca nu este conform solicitarilor atunci renunti, ii la fel cum procedezi si cu partea de desktop.
Daca consideri ca securitatea nu este conforma, atunci ramai la desktop.
- Administrator
S-a rezolvat.
-
eftimiea71
Buna ziua,
Astazi 12 ian 2026, toata lumea are probleme de conectare la SAGA Web?
"A aparut o eroare. Va rugam sa incercati mai tarziu"
Intre timp s-a rezolvat.
Astazi 12 ian 2026, toata lumea are probleme de conectare la SAGA Web?
"A aparut o eroare. Va rugam sa incercati mai tarziu"
Intre timp s-a rezolvat.
Si la mine apare acelasi mesaj de eroare. Deci nu e vorba de securitate, ci de faptul ca nu merge site-ul. Nu vreau sa pierd vremea incercand sa ma conectez la SagaWEB ca atunci cand incerc sa ma conectez la ANAF.
-
mihalceai985
Buna ziua,
De la ora 06 stau si ma uit la calcuator ca nu merge SAGA WEB , am dat si mail . Cum se rezolva problema?
De la ora 06 stau si ma uit la calcuator ca nu merge SAGA WEB , am dat si mail . Cum se rezolva problema?
Nu e de la saga. E de la internet. Ddns-uri. Restartati routerele si echipamentele de retea.