revocare drept de semnatura
-
rizescur209
revocare drept de semnatura
Am o societate care a avut dreptul de semnatura electronica transmis unei pfa. Persoana care a avut drept de semnatura nu mai poate sa revoce online acest drept fiind f bolnava. Cum pot proceda? De pe site-ul Anaf apar o gramada de balarii.
Re: revocare drept de semnatura
vedeți informațiile de =https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF ... h/#151aici
Folosiți acest formular așa cum și scrie acolo.
Folosiți acest formular așa cum și scrie acolo.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Buna ziua,
Incerc sa revoc semnatura electronica pentru o societate care a fost radiata la ONRC, dar cand trimit D151 primesc raspunsul ,,Eroare, nu are drept de depunere formular online" Nu mai inteleg nimic, am revocat pana acum multe semnaturi , s-a modificat ceva ?
Multumesc!
Incerc sa revoc semnatura electronica pentru o societate care a fost radiata la ONRC, dar cand trimit D151 primesc raspunsul ,,Eroare, nu are drept de depunere formular online" Nu mai inteleg nimic, am revocat pana acum multe semnaturi , s-a modificat ceva ?
Multumesc!
-
stanescue731
Urmaresc!
Se revoca direct din contul SPV ,iconita de sub "Deconectare"
Nu se deschide lista de unde sa aleg CUI pentru care sunt imputernicit. Revocare drepturi si Renuntare SPV, sunt inactive.
Revocarea din SPV nu se poate face de către persoana împuternicită. Depuneți 151.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
La depunere 151 primesc mesajul ,, Eroare, nu are drept de depunere formular online''.
-
stanescue731
Unde l-ati incarcat:pe e.guvernare,sau in spv?Daca se depune pe e.guvernare,probabil ca nu aveti imputernicire la depunere declaratii.
L-am incarcat acolo de unde se descarca formularul 151.