Pt. soaref181
Pentru ca nu ati urmat pasii. Intrati pe portalul saga in contul dumneavoastra si anulati Activarea Lincetei (ID activare licenta) pentru vechiul laptop. Apoi imediat pe noul calculator, deschideti saga copiat si activati cu numele si parola completate corect.
instalare SAGA C ( cu licenta ) pe un calculator nou
Re: instalare SAGA C ( cu licenta ) pe un calculator nou
Copiati intregul director de pe laptop in noua locatie pe noul dispozitiv.
Dati actualizare din HELP/AJUTOR
Dati actualizare din HELP/AJUTOR
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
@patrucai ... pai cum sa ajunga in meniu (help ... actualizare) daca nu poate intra in program
si eu la fel patesc, ati rezolvat intre timp?
- balazse246
Pentru mihaio173
Ai procedat asa cum a mentionat ciucam544 si nu ai rezolvat?
Ai procedat asa cum a mentionat ciucam544 si nu ai rezolvat?
Buna ziua! Am achizitionat un nou laptop, urmeaza sa instalez Saga C si sa mut licenta pe acesta. Dupa aceasta mai pot accesa Saga pe vechiul laptop, doar sa listez si sa salvez ceva pentru o societate pe care nu vreau sa o preiau in noul laptop? Deci nu o sa mai am nevoie acolo de actualizari, doar sa pot intra in programul Saga. Multumesc!
Da. Vedeti conditii licenta punctul 11.2.(a). Pe vechiul laptop saga va ramane blocat la acea versiune. Nu veti mai mutea importa, restaura o baza sau actualiza programul. Faceti un backup la tot folderul saga, pentru a pastra starea curenta petru acel laptop.