Buna ziua,
Ajutati-ma va rog cu un sfat: cum pot face modificarea TVA in Saga PS, pt o firma cu activitate alimentara (deci gestiune global-valorica) ce doreste cresterea preturilor la raft doar pt anumite produse.A efectuat inventarierea, a identificat produsele pt care modifica pretul, insa in Saga PS nu stiu ce trebuie facut astfel incat pe raportul de gestiune sa apara valoaric in loc de sa zicem 10.000 lei, 10.500 lei.Multumesc anticipat!
schimbare cota tva stoc global-valoric
- balazse246
Re: schimbare cota tva stoc global-valoric
Adaugi un furnizor fictiv (ex: "modificare cota TVA" sau ce iti place), unde pe tip de aviz, pe o pozitie stornezi la pret vechi si pe alta pozitie pui pe pret nou.
Multumesc!
Buna ziua , revin la acelasi subiect cu schimbarea cotei TVA la gestiune global-vaorica in Saga PS.Am introdus aviz cu minus si aviz cu plus, insa dupa aceasta operatie, nu s-a modificat nimic in raportul de gestiune, in sensul ca ramane valoarea existenta la iulie.Oare unde gresesc, ce ar mai trebui sa fac astfel incat sa-mi apara noua valoare?Mentionez ca operatia cu avizul am facut-o la 01.08.

Ați modifica prețurile? Le-ați crescut?
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Buna ziua, intre timp am gasit unde era probema si anume: in partea de jos a programuui, unde se introduc practic pozitiie din facturi, la coloana "pret de vanzare" nu aparea nimic.Am pus si acolo suma si s-a rezolvat probema!
Mutumesc!
Mutumesc!
Deci pratic punem la pret unitar valoarea ce rezulta din contul 371-378-4428 si la pret de vanzare ce aveam in 707?