Buna ziua,
Asa cum bine se stie trebuie sa actualizam elementele suplimentare care se cer in noul reges-online..... nedumerirea mea este .....
1. operatiunea o facem pe modificare contracte sau corectie contracte?
2. si cu ce data isi produce efectele modificarea/corectia?
Multumesc!
Actualizare elemente Revisal online
Re: Actualizare elemente Revisal online
1. eu am facut pe modificare
2. cu data 01.09.
2. cu data 01.09.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
Eu pe corecție
)))
Mai lăsați-i naibii. Important este să fie completate informațiile. I-au durut în pix să dea niște norme clare.
Mai lăsați-i naibii. Important este să fie completate informațiile. I-au durut în pix să dea niște norme clare.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Si eu la fel:
Contracte--Cautare---din lista de salariati---Vizualizare contract---Corectie inregistrare din istoric
De exemplu la mine, toate CIM-urile care au fost cu program Inegal in REVISAL, acum dupa migrare in REGES sunt cu program de zi si noapte!!!
Trebuie inregistrate corectii la tot istoricul CIM-ului, sau la ultima operatiune din axa timpului?
Contracte--Cautare---din lista de salariati---Vizualizare contract---Corectie inregistrare din istoric
De exemplu la mine, toate CIM-urile care au fost cu program Inegal in REVISAL, acum dupa migrare in REGES sunt cu program de zi si noapte!!!
Trebuie inregistrate corectii la tot istoricul CIM-ului, sau la ultima operatiune din axa timpului?
Si la mine la fel, zi/noapte pt.inegal : eu am scos extrasul salariatului in cauza si in istoric din axa timpului am corectat acolo unde se vede in extras problema.
Eu am si situatia asta la CIM partiale pe proiecte europene care sunt incetate din 2023.
Pentru astea se pot face corectii pe istoric?
Multumesc!
Pentru astea se pot face corectii pe istoric?
Multumesc!
Corectii se fac doar pe contractele active.
Multumesc!
Atunci asta e...
Raportul salariat din Revisal corect cu program inegal, si raport extras salariat din Reges eronat de la migrare
Atunci asta e...
Raportul salariat din Revisal corect cu program inegal, si raport extras salariat din Reges eronat de la migrare