REGES ONLINE

Scrie răspuns
camere

Re: REGES ONLINE

#91 Mesaj de camere »

stroescud scrie: Mie Sep 10, 2025 1:46 pm
camere scrie: Mie Sep 10, 2025 1:40 pm Mulțumesc mult pt răspuns, @stroescud. Împuternicirea este prin notariat? Dar firmele care NU MAI au salariați? Trebuie sa se înregistreze și ele? Mulțumesc anticipat pt răspunsuri.
Imputernicirea eu am cerut-o numai prin notariat.
Au notarii tot textul necesar.
Firmele fara salariati nu mai trebuie sa se inregistreze in REGES.
Vă mai deranjez cu o întrebare. La o întreprindere individuală nu exista act constitutiv, doar rezolutia de la Registrul Comerțului. Pot sa o scanez și să o trimit împreună cu certificatul de înmatriculare și procură?

stroescud

#92 Mesaj de stroescud »

camere scrie: Vin Sep 12, 2025 11:37 am
camere scrie: Mie Sep 10, 2025 1:40 pm
Vă mai deranjez cu o întrebare. La o întreprindere individuală nu exista act constitutiv, doar rezolutia de la Registrul Comerțului. Pot sa o scanez și să o trimit împreună cu certificatul de înmatriculare și procură?
Da!
Dar toate sa fie oficializate cu semnatura dumneavoastra digitala.
La scanare, faceti cate un singur fisier pdf, chiar daca actul are mai multe file.
Eu am pus semnatura langa semnaturile din acte iar pe certificat ONRC am pus pe un loc gol si vizibil.
P.S.- nu e niciun deranj, daca stiu si pot sa ajut.

camere

#93 Mesaj de camere »

stroescud scrie: Vin Sep 12, 2025 12:49 pm

Da!
Dar toate sa fie oficializate cu semnatura dumneavoastra digitala.
La scanare, faceti cate un singur fisier pdf, chiar daca actul are mai multe file.
Eu am pus semnatura langa semnaturile din acte iar pe certificat ONRC am pus pe un loc gol si vizibil.
P.S.- nu e niciun deranj, daca stiu si pot sa ajut.
Fac un singur PDF care conține procură, certificatul de înmatriculare și rezoluția sau cate un PDF pt fiecare?

stroescud

#94 Mesaj de stroescud »

camere scrie: Vin Sep 12, 2025 1:07 pm
stroescud scrie: Vin Sep 12, 2025 12:49 pm

Fac un singur PDF care conține procură, certificatul de înmatriculare și rezoluția sau cate un PDF pt fiecare?
Cate un PDF de fiecare act.
Si-l denumiti ca atare, sa le vina mai usor cand le deschid.
ex. procura notariala, certif ONRC, rezolutia.

badilaa237

#95 Mesaj de badilaa237 »

Buna ziua!
Sunt angajata si imputernicita de catre administrator pentru creare cont REVISAL ONLINE cu semnatura electronica. Contul l-am creat pe numele meu, cu datele mele, dar cand transmit confirmarea cu contrasemnatura de la certsign primesc urmatorul mesaj "
Status
Validarea automată a documentului de confirmare a eșuat.Semnătura electronică sau certificatul nu sunt valide.Certificatul extras din documentul de confirmare nu este valid. Dacă eroarea persistă după mai multe încercări, vă recomandăm să contactați emitentul de semnătură digitală sau să folosiți R..."

tin sa mentionez ca toate sunt valide si semnatura si documentul de confirmare.....astazi le-am primit si instalat in PC.

ce nu fac bine ca m-a luat de cap rau de tot!

Multumesc frumos!

tomac

#96 Mesaj de tomac »

Generați un nou document de confirmare. Probabil ați folosit documentul de confirmare obținut acum ceva timp, caz în care deși semnătura dvs este ok, semnătura Certsign a expirat și e necesar un alt document cu semnătură validă și din partea lui.
Accesați confirmare.certsign.ro și după ce vă autentificați cu tokenul dvs salvați documentul de confirmare gata semnat. Nu-l deschideți după descărcare, iar dacă-l deschideți și vi se solicită salvarea lui la închidere - NU SALVAȚI.
Folosiți acel document de confirmare și eu zic că totul va fi în regulă.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

stroescud

#97 Mesaj de stroescud »

badilaa237 scrie: Vin Sep 12, 2025 2:56 pm Buna ziua!
Sunt angajata si imputernicita de catre administrator pentru creare cont REVISAL ONLINE cu semnatura electronica. Contul l-am creat pe numele meu, cu datele mele, dar cand transmit confirmarea cu contrasemnatura de la certsign primesc urmatorul mesaj "
Status
Validarea automată a documentului de confirmare a eșuat.Semnătura electronică sau certificatul nu sunt valide.Certificatul extras din documentul de confirmare nu este valid. Dacă eroarea persistă după mai multe încercări, vă recomandăm să contactați emitentul de semnătură digitală sau să folosiți R..."

tin sa mentionez ca toate sunt valide si semnatura si documentul de confirmare.....astazi le-am primit si instalat in PC.

ce nu fac bine ca m-a luat de cap rau de tot!

Multumesc frumos!
Cereti din nou la furmizorul de semnatura o noua con firmare si procedati cum a zis "Tomac"
" Nu-l deschideți după descărcare, iar dacă-l deschideți și vi se solicită salvarea lui la închidere - NU SALVAȚI!"
Asa mi s-a explicat de la ANAF, prima oara.
Daca se dechide confirmarea si se inchide prin "salvare" pare ca "s-a umblat" in fisierul respectiv
si nu mai are valoare.
Nu deschideti confirmarea!

stroescud

#98 Mesaj de stroescud »

tomac scrie: Vin Sep 12, 2025 4:00 pm Generați un nou document de confirmare. Probabil ați folosit documentul de confirmare obținut acum ceva timp, caz în care deși semnătura dvs este ok, semnătura Certsign a expirat și e necesar un alt document cu semnătură validă și din partea lui.
Accesați confirmare.certsign.ro și după ce vă autentificați cu tokenul dvs salvați documentul de confirmare gata semnat. Nu-l deschideți după descărcare, iar dacă-l deschideți și vi se solicită salvarea lui la închidere - NU SALVAȚI.
Folosiți acel document de confirmare și eu zic că totul va fi în regulă.
Dar semnatura nu trebuie mai intai inscrisa la ANAF?
Pe undeva prin OUG parca spune "
"posesor de semnatura digitala agreata la ANAF"

tomac

#99 Mesaj de tomac »

Nu trebuie. Agreată de ANAF înseamnă să fie emisă de furnizor autorizat de certificate calificate și înseamnă să dețineți document de confirmare ce ar fi agreat de ANAF dacă ar depune la ANAF ceva.
Cu certitudine e așa, pentru că am deja 3 cazuri în care am făcut asta.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

stroescud

#100 Mesaj de stroescud »

tomac scrie: Vin Sep 12, 2025 5:41 pm Nu trebuie. Agreată de ANAF înseamnă să fie emisă de furnizor autorizat de certificate calificate și înseamnă să dețineți document de confirmare ce ar fi agreat de ANAF dacă ar depune la ANAF ceva.
Cu certitudine e așa, pentru că am deja 3 cazuri în care am făcut asta.
Lamurit!
Danke!

cozmag384

#101 Mesaj de cozmag384 »

Ref reges online,
Contul ptr.reges este cont nou creat cu semnatura digitala,ca reprezentant legal,,cont confirmat activ.La logarea in reges cu semnatura digitala se solicita cerere de acces in registre: angajator,sau salariati si aici s-a blocat,nu se deschide cererea,dar nici angajatorul nu-l recunoaste,nici dupa denumire.,nici cui!! Daca cineva are pasii de urmat ptr a intra in reges cu semnatura digitala,un ajutor va rog!

pomparaus

#102 Mesaj de pomparaus »

Ai facut migrarea si nu mai poti intra?

cozmag384

#103 Mesaj de cozmag384 »

Va rugam un raspuns,la logarea cu semnatura digitala!!

stroescud

#104 Mesaj de stroescud »

cozmag384 scrie: Mie Sep 17, 2025 12:28 pm Ref reges online,
Contul ptr.reges este cont nou creat cu semnatura digitala,ca reprezentant legal,,cont confirmat activ.La logarea in reges cu semnatura digitala se solicita cerere de acces in registre: angajator,sau salariati si aici s-a blocat,nu se deschide cererea,dar nici angajatorul nu-l recunoaste,nici dupa denumire.,nici cui!! Daca cineva are pasii de urmat ptr a intra in reges cu semnatura digitala,un ajutor va rog!
Poti fi mai explicit si putin mai coerent?
-1 ai cont facut in REGES, confirmat si prin e-mail.
-2 Accesezi, cu tokenul pus in PC/laptop
-3 Ti se deschide o pagina cu "Registre"
-4 Dai dublu clic si se deschide cu doua optiuni:
-a- cerere acces- unde inttroduci datele si fisierele angajatorului pentru care ai procura.
si astepti, daca dai clic ti se va deschide aprobat, aprobare in curs, respingere.
-b- registre - acolo iti arata firmele pentru care ai aprobarea si ai posibilitatea de a alege
in ce firma vrei sa lucrezi.
Vei primi si pe adresa de e-mail o confirmare pentru acceptarea firmei pentru care ai cerut acces.
.·.- Până la urmă ce nu-ți merge?
p.s. - pentru logare si lucru trebuie sa ai tokenul introdus in scula cu care lucrezi

stroescud

#105 Mesaj de stroescud »

cozmag384 scrie: Mie Sep 17, 2025 1:24 pm Va rugam un raspuns,la logarea cu semnatura digitala!!
Bagă tokenul cu semnătura in scula cu care lucrezi!

Scrie răspuns