Cum pot sa reglez următoarea situație:
Stoc zero dar cu valoare negativă in situația stocurilor.
Eroarea provine de la faptul ca la intrare valoarea s-a înregistrat cu 3 zecimale si descarcarea se face cu 2 zecimale. am doua pozitii cu valoare ambele ieșiri s-a înregistrat in august.
descarcare gestiune
Re: descarcare gestiune
Faceti nota contabila de mana in articole contabile ajutandu-va de contul 607:
minus 607 = minus 371
minus 607 = minus 371
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
Nota contabila folosesc cand soldul din contabilitate nu bate cu situatia stocurilor.
Dar cu nota contabila nu rezolv problema in situatia stocurilor. Acolo tot apare cu stoc zero dar valoare -0.01 lei. Si acolo nu pot sa modific nimic
Dar cu nota contabila nu rezolv problema in situatia stocurilor. Acolo tot apare cu stoc zero dar valoare -0.01 lei. Si acolo nu pot sa modific nimic
-
tobosv790
Fa o intrare cu A (aviz) de 0.01 la articolul respectiv. Cand validezi nu se genereaza nota contabila. Are influenta numai asupra stocurilor. La numar document pui "reglstoc0825". La furnizor: REGLARE STOCURI cont corespondent in "Fisiere"-"Furnizori" pui 482.
Multumesc pentru idee dar nu merge
nu pot sa introduc aviz fara cantitate si oricum genereaza note contabile. Daca validez avizul in stoc am 1 buc din x cu valoare 0 dar daca vreau sa descarc cantitatea tot rezulta aceeasi stare: stoc zero valoare -0.01
nu pot sa introduc aviz fara cantitate si oricum genereaza note contabile. Daca validez avizul in stoc am 1 buc din x cu valoare 0 dar daca vreau sa descarc cantitatea tot rezulta aceeasi stare: stoc zero valoare -0.01
Operații - alte operații cu stocuri - reglări descărcare. Dați adaug, adăugați codul de articol cu probleme. La dată puneți 31.08 dacă la final de august e diferența - dar să nu fie validată închiderea stocurilor pentru această lună, sau puneți data curentă din septembrie dacă la septembrie este problema. Salvați și validați. Nu vă speriați dacă vă dispare înregistrarea.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Multumesc frumos
Sa rezolvat problema
Sa rezolvat problema